Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

Hosszútávon egészséges, ragyogó bőr! - Bevezetés a ZO Skin Health világába a Porta Bella Vita Klinikán

Szerző:
Szabó Anna
Szeretjük a professzionális termékeket, és azokat a koncepciókat, amelyek mögött tudás van és kézzelfogható eredményeket tudnak felmutatni. Nem hiába, a Porta Bella Vita Klinikán használt és forgalmazott összes termék és márka ezeket a jegyeket kivétel nélkül fel tudja mutatni.

Egy régóta dédelgetett álom volt, hogy a ZO Skin Health varázslatos királykék csomagolása szinesítse a Klinika termékpalettáját. 

Szívügyünk az egészséges és életteli bőr!

Ahogy minden esetben, bőrápolás terén is sémákat levetve, komplex megoldásokban gondolkodunk: a Porta Bella Vita Klinikán kortól, nemtől és bőrtípustól függetlenül, mindenki számára hatékony megoldásokat tudunk nyújtani.

A ZO Skin Health termékeinek bevezetésével egy olyan lehetőséget tudunk biztosítani pácienseinknek, amivel személyre szabottan, egyedileg megtervezve van lehetőség bőrápolási protokollok felállítására, és egy olyan közös munkába kezdünk pácienseinkkel, ami hosszútávon működőképes és a végeredmény garantáltan egy egészséges bőrállapot elérése lesz. 

A Titok: A ZO filozófia

Dr. Zein Obagi, a ZO Skin Health atyja, a bőr egészséges állapotának helreállításáert alkotta meg a ZO bőrterápiás és bőrápoló rendszerét. A siker egyik része a termékek egyedülálló összetételén és a speciális bejuttatási módon alapszik. A ZO esszenciája a tudomány és bőrápolás kettősén alapszik, ami segít abban, hogy a bőrproblémákat hatékonyan kezelni tudjuk úgy, hogy közben visszaállítjuk a bőr természetes funkcióit.

Kinek ajánlott a ZO?

Van egy jó hírünk: mindenkinek. A ZO nemtől, kortól és bőrtípustól függetlenül alkalmazható. A nulladik lépés a közös munka során egy bőrdiagnosztika és egy személyes vagy online konzultáció, amely során teljes mértékben a páciensekre szabott kezelési tervet állítunk fel rövid- és hosszútávú tervekkel. A kezelendő bőrtípus mellett figyelembe vesszük a páciens életritmusát is. Célunk, hogy kis lépésekben, biztonságosan haladjunk azért, hogy az eredmény, vagyis az egészséges bőr akár élethosszig tartson. 

A bőrterápia alatt is fogjuk a páciensek kezeit!

Ha valakivel közös munkát kezdünk, akkor onnantól kezdve a szívügyünkké válik a kezelési folyamat. Egy személyes konzultáció során mindenesetben egy minimum 6 lépéses rutint tervezünk meg. A pácienseket úgy engedjük ki a Klinikáról, hogy pontos használati útmutatót kapnak a termékek alkalmazásához. És itt nincs vége! Le is követjük a bőr alakulását, ugyanis néhány hetente kontroll időpontokat egyeztetünk, ahol a páciens tapasztalatai és a szakértők véleménye alapján folytatódik tovább a kezelés. A közös munkának 3 fontos összetevője van, ami elengedhetetlen a siker eléréséhez: bizalom, kitartás és elköteleződés. Amennyiben ezek a tényezők jelen vannak, úgy a maximális eredmény garantált. 

Miért a Porta Bella Vita?

A Porta Bella Vita orvosesztétikai klinika csapatának célja, hogy segítsenek elérni az Ön számára a kívánt eredményeket, ezeket tapasztalt szakemberek és hozzáértő orvosok, igényre szabott, optimális kezelések és kiváló minőségű gépek, anyagok segítségével képesek elérni.

A klinikán elérhető szolgáltatások alkalmasak arra, hogy megszüntessék a narancsbőrt! Akár önmagukban, vagy kezelési kombinációban kap javaslatot, egyedi igényeire és adottságaira szabott ütemtervet, biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van.

A hatékony ZO bőrterápia mellett tovább esztétikai, arc-, bőr-, vagy testkezeléseket is igénybe vehet, olyan biztonságos és fájdalommentes, hatékony beavatkozásra számíthat, amelyek önbizalmat növelnek.

Tapasztalt szakembereik és orvosaik teljes körű tájékoztatást nyújtanak, hogy biztosítsák pácienseik elégedettségét, a Porta Bella Vita webshopjában pedig rengeteg hasznos, minőségi termékkel, kozmetikummal találkozhat.

A Porta Bella Vita Esztétikai Klinika nagy szeretettel és odafigyeléssel várja azokat, akik szívesen fogadják be a mélyreható és eredményes változást, és kitartással egy egészséges, élettel teli és ragyogó bőrt szeretnének elérni!

bőrápolás bőrápoló bőrterápia szépségklinika esztétikai klinika
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL