SZÉPSÉG

Göndör, hullámos fürtökre vágysz? – Íme, a 3 legjobb „hőmentes” tipp

A női test egyik legszebb része tagadhatatlanul a haj. Sajnos amennyire gyönyörű, annyira csúnya is lehet, ha nem megfelelően ápolod. A különböző alkalmakra mindenki más és más frizurát akar, de a hajvasaló vagy göndörítő napi használata sok kárt okozhat a fürtöknek. Éppen ezért hoztunk néhány briliáns ötletet a haj göndörítésére, hő használata nélkül.

Íme, a 3 legtutibb „hőmentes” tipp a göndör hajért:

Scrunching

Ez a módszer segít természetesen begöndöríteni a hajadat és hullámossá tenni. A legegyszerűbb és leggyorsabb út a rendezetlen fürtök előállításához.

Amire szükséged lesz:

• Törölköző
• Dúsító sampon
• Göndörítő krém, hab, vagy zselé
• Hajzselé

Folyamat:

Mosd meg a hajadat a dúsító samponnal. A balzsamot szigorúan a hajvégekre vidd fel, majd alaposan öblítsd ki vízzel. A törölköző segítségével csavard ki belőle a vizet, de ne dörzsöld a hajadat, ugyanis azzal megtöröd a hajszálakat. Mielőtt a hajad teljesen megszáradna, a hajgöndörítő krémből, zseléből, vagy habból vigyél fel golflabda méretű mennyiséget. Hajolj előre, és kezdd el a kezeddel feltúrni a hajadat. Ehhez mindig azonos mozdulatot használj. A göndörítő termékeket soha ne vidd túl közel a hajhagymákhoz, mert hajhullást okozhat, ráadásul el is nehezítik a hajszálakat.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL