SZÉPSÉG

Ezzel az egyszerű technikával sokkal természetesebbnek tűnik a szemsminked – Érdemes kipróbálni!

A sminkelés egyik legjobb tulajdonsága, hogy bármely kinézethez könnyen illeszkedik. Léteznek precíz és eredeti technikák, de ha mégsem lennél tökéletesen elégedett az eredménnyel, nem kell egyből a sminklemosóért nyúlni. A sminkelés kreatív folyamat.


Hiszen ha például elrontottad a macskaszemet, egy kis korrektor segítségével könnyen kiélesíthető a ferde szárny. Túl sok púdert használtál és már-már úgy nézel ki, mint egy bohóc? Benedvesített sminkszivaccsal tapogasd végig az érintett területet, így megszabadulhatsz a felesleges terméktől. Ha túl sok szemhéjfestéket használtál, hasznos lehet számodra Criss Scortezz sminkmester TikTok videójában, ami IDEKATTINTVA nézhetsz meg.

Készíts elő egy nagy, bolyhos sminkecset, egy nagyon világos, matt festéket és már kezdheted is.

1. Helyezz az ecsetre az előbb említett matt árnyalatból és veregesd le róla a felesleget.
2. Körkörös mozdulatokkal húzd végig az ecsetet a szemfesték élén. Nem kell, hogy tökéletes legyen – elég, ha elsimítod az erős árnyalat egy részét.
3. Ugyanezzel a mozdulattal simítsd el a festéket a halánték irányába haladva egészen addig, amíg el nem éred a kívánt eredményt.
4. Ismételd meg a folyamatot a másik szemen is.

A sminkmesterek számos trükköt rejtenek a tarsolyukban, melyek segítségével ki tudnak javítani minden apró tökéletlenséget. Hiszen: a smink felettébb könnyen illeszkedik bármely kinézethez.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL