SZÉPSÉG

Ezzel a lenyűgöző japán technikával éveket fiatalodhatsz - Ez a japán nők szépségének kulcsa!

A tükörbe nézve mindannyiunknak feltűnnek az öregedés jelei, a szemünkben látszik a fáradtság és a szomorúság. A szemöldök, a felső szemhéjak és a szem külső része megereszkedik, és apró szarkalábak jelennek meg az arcon, amik idővel egyre mélyebbé válnak. Egy különleges masszázs, a shiatsu viszont segíthet megfiatalítani a szemkörnyéket, ami által akár évekkel is fiatalabbnak nézhetünk ki. A japán nők már évtizedek óta használják a technikát, és talán ez is a kulcsa örök szépségüknek és fiatalosságuknak.

Miről szól a shiatsu?

A masszázs neve két japán szóból – nyomás és ujj – eredeztethető. A 20. század elején Tokurijo Namikoshi fejlesztette ki anatómiai ismereteire és titkos tibeti gyógymódok alapján. Lényege, hogy a test néhány területére nyomást gyakorolnak, ami a vérkeringés felélénküléséhez vezet, ami a test megfiatalításának legelemibb szükséglete. Nem is masszázs zónákról, hanem inkább pontokról kell beszélnünk. Ha a szem körüli pontokat vesszük figyelembe, a shiatsu segít:

- Erősíteni az izmokat;
- Halványítani a szarkalábakat;
- Növelni a bőr rugalmasságát;
- Normalizálni a faggyútermelést.
 

2. Szarkalábak eltüntetése

Érintett terület: a szem külső sarka

Tedd a mutatóujjad a megfelelő pontra, gyakorolj rá nyomást, majd engedd el. Akár a homlok felé is tolhatod kicsit az izmokat, anélkül, hogy elvennéd onnan az ujjaidat. Vigyázz, hogy valóban az izom, és ne pedig a bőr legyen az, amit húzol.

Időtartam: 3 másodperc

Ismétlés: 3 alkalommal

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL