Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

Briliáns megoldások a bosszantó nyári szépségproblémákra - Nézd, milyen egyszerű!

Szerző:
Szabó Anna
A nyári hónapokban számos szabadtéri tevékenyégre és rengeteg napozásra nyílik lehetőség. Ám amilyen vonzó a nyár maga, annyira komoly veszélyekkel is járhat, amely káros hatással lehet az egészségedre és a külső megjelenésedre is. Most megismerhetsz néhány remek tippet és természetes gyógymódot, amivel megelőzheted a nyári hónapokban kialakuló szépségproblémákat. Élvezd a nyarat, biztonságban!

.


 

 

Leégés

  • Válassz széles spektrumú napfény elleni terméket, amely megvéd egyaránt az UVA és az UVB sugárzástól is. Mindig olyan terméket válassz, amely a bőrtípusodnak megfelelő. Az orvosok szerint minimum 30 faktoros napsugárzás elleni termék a megfelelő.
  • Vidd fel a napsugárzás elleni krémet 30 perccel azelőtt, hogy a szabadba kimennél, és rendszeresen alkalmazd a napozás alatt, különösen, ha közben megmártóztál a vízben. Ha kissé izzadsz, töröld át magad egy törülközővel.
  • Ha mindenképpen huzamosabb ideig kell a tűző napfényben tartózkodnod, vagy a déli órákban vagy a szabadban, amikor a napsugárzás a legerősebb, érdemes nem csupán a napsugárzás elleni termékekre támaszkodni. Mindig viselj laza ruházatot, amely eltakar és kalapot. A sötétebb színű ruhák a hiedelemmel ellentétben jobban meggátolják a napfényt, mint a világosabb színűek.
  • Ha nem tudtad elkerülni a leégést, akkor léteznek olyan természetes gyógymódok, amelyek segítségével a bőr megnyugszik, a fájdalom pedig enyhül. Kiválóan alkalmas például a joghurt, a hűs tej, a mazsola vagy akár az aloe. De ha a fürdővízbe öntesz egy csésze almaecetet, az is remek megoldás.

szépség szépségápolás szépségtipp
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL