SZÉPSÉG

Az ezüstszínű haj titkai - Útmutató a tökéletes festéshez

Az ezüstszínű haj jó néhány éve divatban van, minden évszakkal újabb árnyalatok kerülnek előtérbe. Nem túl meglepő tehát, hogy egyre többen szeretnék kipróbálni ezt a hajszínt. Mielőtt azonban belevágnál a hajfestésbe van néhány dolog, amit tudnod kell.

Először is, nem szabad azt gondolnod, hogy az ezüstszínű haj nem igényel erőfeszítéseket. Ne reménykedj abban, hogy megtartja eredeti színét, folyamatos ápolásra van szüksége. Rengeteg különleges balzsamra és hajpakolásra kell majd beruháznod, ha meg akarod tartani a hajad egészségét. 

Hogyan fesd ezüstre a hajadat

Ha először fested ezüstre a hajadat, azt tanácsoljuk, hogy bízd szakemberre a dolgot, különösen, ha a hajad természetesen sötét vagy sötétre van festve. Több alkalommal lehet szükség szőkítésre, amely nagyon károsíthatja a hajadat, ha otthon próbálod megcsinálni magadnak. A fodrász ellenben képes minimálisan káros hatással kiszőkíteni a hajadat, a lehető leggyorsabb módon. Ha mégis úgy döntesz, hogy magadnak szeretnéd festeni a hajadat, ne feledd, hogy az ezüst hajat nem fogod tudni egy lépésben elérni. Először teljesen ki kell szívni a haj színét, csak ezután lehet ezüstre festeni. A szőkítés több lépésben történik, több napos vagy akár hetes kihagyással, közben természetesen rengeteg ápoló kezeléssel.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL