SZÉPSÉG

A stylistok 8 legkiválóbb smink trükkje, melyekkel jó néhány évvel fiatalabbnak tűnhetsz

Közismert tény, hogy az arcon megjelenő ráncok és pigment foltok idősebbnek láttatnak. Ám sok olyan sminkelési technika van, amelyek segítségével jó néhány évvel fiatalabbnak tűnhetsz. Most megtudhatod, milyen technikákat érdemes alkalmaznod ahhoz, hogy letagadhasd a valós életkorodat.

Az üde megjelenés azt jelzi, hogy egy nő egészséges és fiatal. Néhányak szerencsés genetikával rendelkeznek, míg mások kozmetikumokat használnak ugyanennek elérésére. Ezzel nincs is semmi gond, ha tudod, milyen technikákat érdemes használni.

 

6. Egy kissé „kócos” frizura

Semmi sem láttat idősebbnek a korodnál, mint a túl tökéletes frizura, ahol minden a helyén van. Csupán a tökéletes szépségű és arcbőrű nők lehetnek elég bátrak, hogy ennyire feszes legyen a hajkoronájuk. Ha nem szeretnél idősebbnek tűnni a korodnál, mindenképpen legyen kissé kócos a hajad, dobd fel lágy hullámokkal. A kissé „kócos” haj segítségével, jóval fiatalabbnak fogsz tűnni. Amennyiben ragaszkodsz a hajad hosszúságához és szeretnél némi változást, tetess bele lágy hullámokat.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL