SZÉPSÉG

A lusta nő sminktrükkje - Lusta megoldás a tökéletes bulisminkre

Nagyritkán előfordul, hogy alig várjuk, hogy végre kisminkelhessük magunkat és túlzásba eshessünk a korrektorral, de – valljuk be – gyakrabban érezzük úgy, hogy legszívesebben kihagynánk a szempillával és a szájfénnyel való szórakozást. Mi lenne, ha a bulismink kevésbé szólna a szenvedésről, mint a gyors eredményről? Olvass tovább és ismerd meg a lusta lány sminktrükkjét.

A gyorsan elkészíthető sminktrükköknek mindig lesz közönsége, hiszen a tárgyalóból egyenesen a táncparkettre repítenek minket és megkímélnek a felesleges idegeskedéstől.

Ötféle ecset, satírozás, korrektor – senkinek sincs minderre ideje. Ez a villámgyors, klasszikus, erős árnyalatú füstös tekintet azonnali perzselő hatást kelt. Csak rajtad múlik, milyen drámai megjelenést célzol meg – de vigyázz, az erőteljes szemsminkhez visszafogott rúzs és bronzos bőrszín illik.
 

Tökéletes smink pár lépésben:

1. Tisztítsd és hidratáld az arcbőröd.
2. Ecsettel kend fel az alapozót és takard el az esetleges bőrhibákat és sötét karikákat korrektorral.
3. Sötét, füstös szemfestékkel satírozd ki először a felső szemhéjat, majd óvatosan a szem alatti területet is, utóbbit az ujjbegyed segítségével.
4. Fekete szemceruzával rajzold meg a szempillák vonalát. Ezután következik a szempillaspirálozás és a szemöldök kitöltése.
5. Bronzos púderrel rajzolj 3-ast az orcáidra az álladtól egészen a halántékodig.
6. Fejezd be a sminket egy visszafogott rúzzsal, és már kész is vagy!
 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL