SZÉPSÉG

9 ékes bizonyítéka annak, hogy gyönyörűbb vagy, mint hinnéd

Mindig új trendek érkeznek, a divat pedig folyton változik, mint ahogy változik a szépségideál is. Sok olyan dolog van, amelyeket korábban „hibának” hihettél, és amik manapság vonzó tulajdonságok mások szemében. Bizony, rengeteg olyan szupermodell van, aki híres és sikeres lett úgy, hogy olyan vonásai vagy szépséghibái vannak, amelyekért akár téged is csúfoltak a középiskolában.

 

Az alábbiakban megismerhetsz kilenc olyan gyakori szépséghibát, amely korábban ugyan hátrányként volt elkönyvelve, ám mára előnnyé vált! Hidd el, gyönyörű vagy és bármilyen apró „hibával" is rendelkezel, az a szexepiled és egyedivé tesz!

 

6. Erős csípő és izmos vádli


Ha túlzottan széles a csípőd és kissé vastagabbak a lábaid, úgy vélheted, hogy mindez nem elég vonzó. Azt gondolhatod, hogy „kövér” vagy, de ez egyáltalán nem igaz. Egy pár magas sarkú cipőben bizony a formás comb és vádli mutat jól! Hidd el, nem érdemes sanyargatod magadat az edzőteremben, ha alapból ilyen az alkatod. Nem kell életed felét ilyen helyeken eltölteni, e nélkül is gyönyörű vagy.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL