Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

9 ékes bizonyítéka annak, hogy gyönyörűbb vagy, mint hinnéd

Szerző:
Szabó Anna
Mindig új trendek érkeznek, a divat pedig folyton változik, mint ahogy változik a szépségideál is. Sok olyan dolog van, amelyeket korábban „hibának” hihettél, és amik manapság vonzó tulajdonságok mások szemében. Bizony, rengeteg olyan szupermodell van, aki híres és sikeres lett úgy, hogy olyan vonásai vagy szépséghibái vannak, amelyekért akár téged is csúfoltak a középiskolában.

 

Az alábbiakban megismerhetsz kilenc olyan gyakori szépséghibát, amely korábban ugyan hátrányként volt elkönyvelve, ám mára előnnyé vált! Hidd el, gyönyörű vagy és bármilyen apró „hibával" is rendelkezel, az a szexepiled és egyedivé tesz!

 

5. Fogak közötti rés


Elsőre persze ez furának tűnhet, ám érdemes megfigyelni, hogy hány híres és nemzetközileg is elismert modellnek van rés a foga között. Sok férfi igazán bájosnak találja ezt egy lányban. Nézd meg például Georgia May Jagger-et vagy a híres ex-szupermodellt, Lauren Hutton-ot, milyen gyönyörűek! Noha a divatházak először meg akarták változtatni Lauren mosolyát, ám a rajongói kifejezetten követelték az eredetit. Ártatlan és édes leszel, ez a szexepiled!

szépség trend szépségideál szépségápolás
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL