Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

9 ékes bizonyítéka annak, hogy gyönyörűbb vagy, mint hinnéd

Szerző:
Szabó Anna
Mindig új trendek érkeznek, a divat pedig folyton változik, mint ahogy változik a szépségideál is. Sok olyan dolog van, amelyeket korábban „hibának” hihettél, és amik manapság vonzó tulajdonságok mások szemében. Bizony, rengeteg olyan szupermodell van, aki híres és sikeres lett úgy, hogy olyan vonásai vagy szépséghibái vannak, amelyekért akár téged is csúfoltak a középiskolában.

 

Az alábbiakban megismerhetsz kilenc olyan gyakori szépséghibát, amely korábban ugyan hátrányként volt elkönyvelve, ám mára előnnyé vált! Hidd el, gyönyörű vagy és bármilyen apró „hibával" is rendelkezel, az a szexepiled és egyedivé tesz!

 

4. Rakoncátlan, göndör haj


A göndör és kócos haj bizony nem mindig volt divatos, kivéve Jane Fonda-t, mivel sokan kiegyenesítik a hullámos fürtjeiket. Ám mindez egyre inkább letűnőben van, és most már egyre inkább divatba jön a göndör és hullámos haj. Sok nő éppen ilyen frizurát próbál meg varázsolni magának, amilyen neked van! Hagyj fel tehát a haj kivasalásával és élvezd a természetes fürtjeid. Sok bókot fogsz kapni!

szépség trend szépségideál szépségápolás
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL