Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

8 tipp, hogyan készíts tökéletes natúr és természetes hatású sminket

Szerző:
Szabó Anna
Smink trendek jönnek és mennek, ám van, ami sosem megy ki a divatból – ez pedig a természetesség. Néhány nőnek eleve hibátlan a bőre, hatalmas szempillája van, ám sokaknak nincs ekkora szerencséje, ezért érdemes megtanulni néhány olyan smink trükköt, amellyel ízléses és természetes smink készíthető.

A legfontosabb az, hogy mindig a legelőnyösebb tulajdonságaidat érdemes kiemelni, mindezt természetesen ízlésesen. A natúr smink elkészítése sokak szemében úgy tűnhet, hogy igazán semmiség, ám olykor nehezebb megalkotni a természetes sminket, mint bármi mást. Most megmutatjuk számodra, hogy mindez hogyan lehet mégiscsak egyszerű! Varázsolj magadnak pár perc alatt ízléses és tökéletes natúr sminket!

6. Emeld ki a szemeid

Itt az ideje, hogy kidobd a fekete szempillaspirálos és a kifinomultabb megjelenéshez szerezz be inkább valamilyen barnás árnyalatú szempillaspirált. Használhatsz göndörítő szempillaspirált, de ne vidd túlzásba, mert a természetes hatás a cél. Csak egy kicsivel sötétebb árnyalatú legyen a szemhéjfesték, mint maga a bőrszíned. A krém állagú szemhéjfestékek természetesebb, mint a por állagúak, ezért érdemes ilyen terméket választanod.

szépség trend szépségtrend szépségápolás szépségtipp smink sminktippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL