SZÉPSÉG

8 tipp, hogyan készíts tökéletes natúr és természetes hatású sminket

Smink trendek jönnek és mennek, ám van, ami sosem megy ki a divatból – ez pedig a természetesség. Néhány nőnek eleve hibátlan a bőre, hatalmas szempillája van, ám sokaknak nincs ekkora szerencséje, ezért érdemes megtanulni néhány olyan smink trükköt, amellyel ízléses és természetes smink készíthető.

A legfontosabb az, hogy mindig a legelőnyösebb tulajdonságaidat érdemes kiemelni, mindezt természetesen ízlésesen. A natúr smink elkészítése sokak szemében úgy tűnhet, hogy igazán semmiség, ám olykor nehezebb megalkotni a természetes sminket, mint bármi mást. Most megmutatjuk számodra, hogy mindez hogyan lehet mégiscsak egyszerű! Varázsolj magadnak pár perc alatt ízléses és tökéletes natúr sminket!

4. Ügyelj a korrektor megfelelő használatára

A szem belső sarkába, a szemzugokba vidd fel a korrektort, illetve a szemhéjadról és a homlokodról se feledkezz meg. Így tűnhet a tekinteted kipihentnek és üdének. Az ajak külső részeire is érdemes felvinned némi korrektort, így még a véletlenül elkenődött rúzst is eltüntetheted. Ha a szemhéjfesték elkenődik, azt is korrigálhatod némi korrektorral.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL