Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

8 tipp, hogyan készíts tökéletes natúr és természetes hatású sminket

Szerző:
Szabó Anna
Smink trendek jönnek és mennek, ám van, ami sosem megy ki a divatból – ez pedig a természetesség. Néhány nőnek eleve hibátlan a bőre, hatalmas szempillája van, ám sokaknak nincs ekkora szerencséje, ezért érdemes megtanulni néhány olyan smink trükköt, amellyel ízléses és természetes smink készíthető.

A legfontosabb az, hogy mindig a legelőnyösebb tulajdonságaidat érdemes kiemelni, mindezt természetesen ízlésesen. A natúr smink elkészítése sokak szemében úgy tűnhet, hogy igazán semmiség, ám olykor nehezebb megalkotni a természetes sminket, mint bármi mást. Most megmutatjuk számodra, hogy mindez hogyan lehet mégiscsak egyszerű! Varázsolj magadnak pár perc alatt ízléses és tökéletes natúr sminket!

4. Ügyelj a korrektor megfelelő használatára

A szem belső sarkába, a szemzugokba vidd fel a korrektort, illetve a szemhéjadról és a homlokodról se feledkezz meg. Így tűnhet a tekinteted kipihentnek és üdének. Az ajak külső részeire is érdemes felvinned némi korrektort, így még a véletlenül elkenődött rúzst is eltüntetheted. Ha a szemhéjfesték elkenődik, azt is korrigálhatod némi korrektorral.

szépség trend szépségtrend szépségápolás szépségtipp smink sminktippek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL