SZÉPSÉG

8 tipp, hogyan készíts tökéletes natúr és természetes hatású sminket

Smink trendek jönnek és mennek, ám van, ami sosem megy ki a divatból – ez pedig a természetesség. Néhány nőnek eleve hibátlan a bőre, hatalmas szempillája van, ám sokaknak nincs ekkora szerencséje, ezért érdemes megtanulni néhány olyan smink trükköt, amellyel ízléses és természetes smink készíthető.

A legfontosabb az, hogy mindig a legelőnyösebb tulajdonságaidat érdemes kiemelni, mindezt természetesen ízlésesen. A natúr smink elkészítése sokak szemében úgy tűnhet, hogy igazán semmiség, ám olykor nehezebb megalkotni a természetes sminket, mint bármi mást. Most megmutatjuk számodra, hogy mindez hogyan lehet mégiscsak egyszerű! Varázsolj magadnak pár perc alatt ízléses és tökéletes natúr sminket!

3. Válaszd ki a megfelelő pirosítót


Nagyon könnyű elrontani az összképet egy rosszul megválasztott pirosítóval. Ám ha ismered a bőrszíned és tudod azt, hogy milyen a bőrtónusod, akkor már könnyedén kiválaszthatod az ideális pirosítót. Az általánosabb bőrtónushoz jól illenek a rózsa árnyalatai, a sötétebb bőrszínhez pedig remekül passzolnak a bogyósok színárnyalatai vagy a barnás árnyalatú pirosító. Győződj meg arról, hogy a megfelelő helyekre vidd fel a pirosítót, az álladra, a homlokodra és az arccsontokra. A túl feltűnő pirosítót és ragyogó sminket mindenképp kerüld, ha természetes megjelenést szeretnél.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL