SZÉPSÉG

8 tipp, hogyan készíts tökéletes natúr és természetes hatású sminket

Smink trendek jönnek és mennek, ám van, ami sosem megy ki a divatból – ez pedig a természetesség. Néhány nőnek eleve hibátlan a bőre, hatalmas szempillája van, ám sokaknak nincs ekkora szerencséje, ezért érdemes megtanulni néhány olyan smink trükköt, amellyel ízléses és természetes smink készíthető.

A legfontosabb az, hogy mindig a legelőnyösebb tulajdonságaidat érdemes kiemelni, mindezt természetesen ízlésesen. A natúr smink elkészítése sokak szemében úgy tűnhet, hogy igazán semmiség, ám olykor nehezebb megalkotni a természetes sminket, mint bármi mást. Most megmutatjuk számodra, hogy mindez hogyan lehet mégiscsak egyszerű! Varázsolj magadnak pár perc alatt ízléses és tökéletes natúr sminket!

2. Leheletnyi alapozás

A natúr sminkhez elengedhetetlen, hogy a bőrödre csupán leheletvékonyan vidd fel az alapozót. Hagyd el a vastag alapozást, használj inkább BB krémet vagy kissé sötétebb árnyalatot kölcsönző hidratáló krémet, így egyenletes lesz a bőröd. Felviheted az alapozót szivaccsal, de az ujjbegyeiddel is. Kiváló lehet erre a célra egy megfelelő ecset is, amellyel leheletvékonyan felviheted az alapozót.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL