SZÉPSÉG

7 szépség trükk, amelyet a legtöbb nő nem is ismer - Tán te sem hallottad még!

A smink növeli az önbizalmat, ezáltal a nő önbecsülése is növekszik. Az ápoltság mindig megbízhatóságot tükröz és vonzóbbak is ezáltal a nők. Ám a mértékletesség nagyon fontos a sminkelésben is, mert a túl smink azt jelezheti, hogy nem fogadod el önmagad. Az alábbiakban megismerhetsz néhány remek trükköt és sminktippet.

Minden nő vágyik arra, hogy szép legyen. Rengeteg pénzt költenek sokan a drága kozmetikumokra, arcpakolásokra, krémekre és mindenféle kezelésre, hiszen azt szeretnék, hogy a bőrük és a hajuk egészséges és ragyogó legyen. Ám a helyzet az, hogy a megoldás sokszor kézközelben van, csupán néhány egyszerű módszer segítségével természetes úton szépülhetsz. Alkalmazd te is a lenti, házilag is kivitelezhető módszereket akár minden nap és szépülj természetesen!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

5. A szauna is segíthet adott esetben


Tudtad azt, hogy a meleg hatására a haj rétegei szétnyílnak, míg hidegben összezáródnak? Érdemes mindezzel tisztában lenni, ha abba a típusba tartozol, akinek a haja kissé problémás, noha mindent megteszel azért, hogy gyönyörű legyen a hajad, de a helyzet változatlan. Ha egyszerűen és gyorsan akarod táplálni a hajad, akkor vesd be a leghatásosabb kondicionálót, magát a szaunát. A hőnek köszönhetően minden termék hatásosabban szívódik fel, és a hajad olyan lesz így, akárcsak ha most léptél volna ki a fodrásztól. Ezután mosd meg a szokásos módon, majd némi hűs vízzel öblítsd le!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL