SZÉPSÉG

5 titok, amiket csak azok tudnak, akiknek gyönyörű a bőre - A szép bőr belülről fakad

Kétségtelen, hogy mindent megteszel azért, hogy bőröd a lehető legjobban nézzen ki – használsz naptejet, különböző szérumokat, aknéra való krémeket, arcmaszkokat, és sosem feküdnél le a szokásos bőrápolási rutinod elvégzése nélkül. Ám van néhány titok, amiről tudnod kell, ha sokáig gyönyörű bőrt akarsz.

Nehéz megtanulni, pontosan mi is tesz jót a bőrnek. Túl sok információ zúdul ránk, a megfelelő termékeket felkutatni fárasztó, sok pénzt és időt igényel, és nagy csalódás, ha mégsem a várt eredményt kapjuk. Mi most összegyűjtöttünk pár titkot arról, hogyan maradhat a bőröd hosszú ideig hidratált és miként kerülheted el a fertőzéseket. 

3. A méregtelenítés segít megtisztítani a bőrt

A bőr a legnagyobb szervünk, így amikor az életünk sorozat-nézésből, lustálkodásból és pizzarendelésből áll ahelyett, hogy otthon magunknak főznénk valami egészségeset és minimum 2 liter vizet meginnánk, annak a bőrünk fogja kárát látni a pattanások és mitesszerek miatt. Az ételekben és a környezetünkben lévő méreganyagok miatt nagyon oda kell figyelnünk, nehogy csak még tovább ártsunk a bőrünknek. A természet szerencsére rengeteg olyan növénnyel és ásványi anyaggal ajándékozott meg minket, amik segítenek kíméletesen méregteleníteni a bőrt.


A chlorella nevű alga képes eltávolítani a nehézfémeket a szervezetből. A bogáncsból készült főzet képes méregteleníteni a májat, és egy tanulmány szerint 53%-al csökkenti az akné miatti sebek mennyiségét. A vöröshere, a matcha zöld tea, a cékla és a gyermekláncfű gyökere szintén méregtelenítő tulajdonságokkal bír. Ezek együtt eltávolítják a testből a nehézfémeket, és ellátják antioxidánsokkal, tápanyagokkal, és teljes tisztító hatást végeznek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL