SZÉPSÉG

5 titok, amiket csak azok tudnak, akiknek gyönyörű a bőre - A szép bőr belülről fakad

Kétségtelen, hogy mindent megteszel azért, hogy bőröd a lehető legjobban nézzen ki – használsz naptejet, különböző szérumokat, aknéra való krémeket, arcmaszkokat, és sosem feküdnél le a szokásos bőrápolási rutinod elvégzése nélkül. Ám van néhány titok, amiről tudnod kell, ha sokáig gyönyörű bőrt akarsz.

Nehéz megtanulni, pontosan mi is tesz jót a bőrnek. Túl sok információ zúdul ránk, a megfelelő termékeket felkutatni fárasztó, sok pénzt és időt igényel, és nagy csalódás, ha mégsem a várt eredményt kapjuk. Mi most összegyűjtöttünk pár titkot arról, hogyan maradhat a bőröd hosszú ideig hidratált és miként kerülheted el a fertőzéseket. 

1. A hialuronsav hidratálja a bőrt

A hialuronsav természetes módon jelen van a testünkben, fele ráadásul a bőrben található. Súlyának 1000-szeresének megfelelő tömegű vizet képes megkötni a bőr sejtjeiben, és ez a tulajdonsága teszi nagyszerű hidratálóvá.


Ahogy idősödünk, a test egyre kevesebbet termel belőle, ezért ráncok, szarkalábak és érdes textúrájú bőr alakul ki az évek előrehaladtával. Fontos, hogy ezt a károsodást próbáljuk minimalizálni és továbbra is rendszeresen hidratálni a bőrt, hogy sokáig egészséges és fényes kinézete legyen.


Tanulmányok kimutatták, hogy akik hialuronsavat szedtek, sokkal puhább ás hidratáltabb bőrük volt, valamint kevésbé lettek mély ráncaik. Látható tehát, hogy bizonyos táplálékkiegészítők elengedhetetlenek ahhoz, hogy sokáig megőrizzük bőrünk ragyogását.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL