SZÉPSÉG

5 közismert szépségápolási szokás, mely a kozmetológusok szerint abszolút helytelen

Számos szabály és praktika létezik a bőrápolásra vonatkozóan, ám nem mindegyik helyes. Nagymamád még úgy tudta például, hogy a zsíros bőrt gyakorta kell megmosni szappannal, ám a modern tudomány és a mai kozmetológusok ezzel egyáltalán nem értenek egyet. De ott a média által tényként közölt parabénekkel kapcsolatos halálos sérülésekről szóló riogatás is, amely közel sem ennyire félelmetes.

Számos kozmetikai cikk hatása múlik azon, hogy milyen bőrtípusra alkalmazzák és milyen egyedi összetevőket tartalmaz. Ám van egy nyilvánvaló tény, amelyről nem szabad elfeledkezned: soha nem érdemes fölösleges félelmet táplálni a modern technológiával szemben, ugyanakkor mindig legyen benned egy egészséges kételkedés. Most megtudhatod, hogy mely szépségápolással kapcsolatos mítoszok hamisak.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

5. mítosz: az arc tonik csupán pénzpazarlás


Mindez nagyban függ attól, hogy milyen a bőröd és milyen terméket választasz. Ha vitaminokkal dúsított vízzel törlöd át az arcod, akkor ne várj különösebb hatást. A piacon számos különféle típusú arc tonik és arcvíz létezik, amelyek mindegyike tele van hatékony összetevőkkel.


Ha savas arc tonikot választasz, jó hatással lesz a bőrödre és kellemes arcszínt eredményez, míg a glicerinnel ellátott arc tonik kiválóan hidratál. Emellett a hidrolát termékek is nagyon népszerűvé váltak a közelmúltban. Ezek olyan hidrodisztillációs termékek, amelyek gyulladáscsökkentő összetevőket tartalmaznak, illetve képesek semlegesíteni a kemény víz hatását.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL