SZÉPSÉG

24 kipróbált és tesztelt sminktipp, amivel tökéletes lesz a megjelenésed ősszel is

Hogyan használd helyesen az alapozót? Hogyan használd a pirosítót, hogy a legjobb vonásaidat emelje ki? Mi célt szolgál a korrektor valójában a szép arc érdekében? Mennyi a megfelelő mennyiségű púder, amely még nem csillog az arcodon? Sok sminkeli magát mindennap, ám nem mindenki tudja, hogyan hozhatja ki belőle a legtöbbet

Íme, 24 jó tanács, amely segít abban, hogy a bőröd tökéletes legyen, és makulátlan legyen a megjelenésed ősszel is. 


 

 

Alapozó

Próbáld a bőröd számára legmegfelelőbbet kiválasztani, mi pedig megmutatjuk, hogyan használd helyesen. Az alapozó ugyanis csodákra képes, felfrissíti az arcodat és kiemeli a vonásaidat.

1. Vigyél fel hidratáló krémet, mielőtt használnád az alapozót. Hagyd megszáradni, és itasd fel egy törülközővel, ha túl sok lenne belőle.
2. Használj enyhén benedvesített szivacsot a hibátlan felvitel érdekében
3. Ha felkented, simíts végig az arcodon egy zsebkendővel.
4. Az olajmentes formula akkor ajánlott, ha arcodon túl sok folt jelenik meg, a hidratáló verzió pedig a normál vagy száraz bőrre alkalmas. Az érzékeny bőrűek számára minden esetben hypoallergén krémek ajánlottak.
5. Ne teszteld az alapozót a csuklódon, vagy bármely hajlatban, ugyanis a bőr ezeken a részeken jelentősen másabb tónusú, mint az arcon. A legjobb, ha egyyenesen az arcodon teszteled, és vársz néhány percet.
6. Kör körös mozdulatokkal vidd fel, belülről kifelé haladva.
7. Ne használd nagy mennyiségben.
8. A legjobb, ha természetes fénynél viszed fel. Amennyiben erős fényű lámpa van a fürdőszobádban, ellenőrizd le természetes fényben is, így láthatod, hol kented fel egyenlőtlenül, vagy hol hibáztál.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL