SZÉPSÉG

10+1 általános szokás, mely hátrányosan befolyásolhatja a megjelenésedet

Gondold csak el, hogy a nap folyamán hány olyan rutin szokásod van, melyeket öntudatlanul teszel. Azonban érdemes ezekre ügyelned, mert sok ilyen rutin árthat a szépségednek és az egészségednek. Első hallásra ugyan sokuk nem tűnik károsnak, ám a negatív hatásuk napról-napra növekszik. Mutatunk néhányat, és azt is megtudod, mit tehetsz ellenük.

{KEPGALERIA}

4. Késő esti műsorok

 „Még csak egy epizód, és aztán alszom!” Biztosan ismerősen hangzik, ugye? A tudósok régóta mondogatják, hogy a „kék fény” káros, amely a tévé képernyőjéről és a mobiltelefonokból árad. Bejut a bőr mélyebb rétegeibe és aktiválja a szabad gyököket, amelyek a bőrsejtekben lévő kollagéneket elpusztító enzimeket termelnek.

Ennek következménye például a korai öregedés és a hiper pigmentáció. A bőrgyógyászok gyakran említik a „tévésorozatok szerelmesei” bőrének igen rossz állapotát. Ezért azt szokták javasolni, hogy használj UV-szűrő krémet, ha túl sok időt töltesz a gép vagy a televízió előtt. Mások szerint a kék fény káros hatásai ellen a krémek nem segítenek, mivel teljesen eltérő spektrumú.  Az egyetlen megoldás jelenleg az, hogy csökkentsd minimálisra az elektronikus eszközök használatát, amennyire ez csak lehetséges.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL