SZÉPSÉG

10+1 általános szokás, mely hátrányosan befolyásolhatja a megjelenésedet

Gondold csak el, hogy a nap folyamán hány olyan rutin szokásod van, melyeket öntudatlanul teszel. Azonban érdemes ezekre ügyelned, mert sok ilyen rutin árthat a szépségednek és az egészségednek. Első hallásra ugyan sokuk nem tűnik károsnak, ám a negatív hatásuk napról-napra növekszik. Mutatunk néhányat, és azt is megtudod, mit tehetsz ellenük.

{KEPGALERIA}

4. Késő esti műsorok

 „Még csak egy epizód, és aztán alszom!” Biztosan ismerősen hangzik, ugye? A tudósok régóta mondogatják, hogy a „kék fény” káros, amely a tévé képernyőjéről és a mobiltelefonokból árad. Bejut a bőr mélyebb rétegeibe és aktiválja a szabad gyököket, amelyek a bőrsejtekben lévő kollagéneket elpusztító enzimeket termelnek.

Ennek következménye például a korai öregedés és a hiper pigmentáció. A bőrgyógyászok gyakran említik a „tévésorozatok szerelmesei” bőrének igen rossz állapotát. Ezért azt szokták javasolni, hogy használj UV-szűrő krémet, ha túl sok időt töltesz a gép vagy a televízió előtt. Mások szerint a kék fény káros hatásai ellen a krémek nem segítenek, mivel teljesen eltérő spektrumú.  Az egyetlen megoldás jelenleg az, hogy csökkentsd minimálisra az elektronikus eszközök használatát, amennyire ez csak lehetséges.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL