SZÉPSÉG

10 egyszerű trükk, hogy a vékonyszálú haj is dúsabbnak hasson!

Ha a természet vékonyszálú hajjal áldott meg, nem könnyű belőle dús és erős frizurát varázsolni, ahányszor reggelente az utcára lépsz. Ám a jó hír az, hogy van néhány módszer, amivel mindezt elérheted. Íme, egy lista arról, hogyan lehet mesésen szép a hajad minden nap.

A megfelelő hajmosás


Még egy olyan egyszerű dolog is, mint a hajmosás, segíthet abban, hogy többnek tűnjön a hajad. Nem kell mást tenned, mint követned ezt a néhány alapvető szabályt:


- A sampont csupán a hajtövekre vidd fel, ott mosd erősebben, azután szép lassan hosszában terítsd el a hajadon. A haj vége mindig szárazabb és sérülékenyebb, emiatt azt nem érdemes nagyon dörzsölni.
- A balzsamot vagy a hajpakolást mindig csak hosszában, óvatosan terítsd szét a hajadon. A haj tövéből alaposan mosd ki, hogy ne nehezüljön el a hajad, majd óvatosan simítsd ki.
- A fejbőrödet és alaposan masszírozd meg hajmosás közben. Ez elősegíti a vérkeringést és eltávolítja az elhalt hámsejteket.
- Lehetőleg ne moss hajat minden nap, mert a sampon eltávolítja a védőréteget is a hajszálakról, és így a hajad kevésbé erősnek és dúsnak hat. Használj ilyen esetben inkább száraz sampont.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL