Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

10 egyszerű trükk, hogy a vékonyszálú haj is dúsabbnak hasson!

Szerző:
Szabó Anna
Ha a természet vékonyszálú hajjal áldott meg, nem könnyű belőle dús és erős frizurát varázsolni, ahányszor reggelente az utcára lépsz. Ám a jó hír az, hogy van néhány módszer, amivel mindezt elérheted. Íme, egy lista arról, hogyan lehet mesésen szép a hajad minden nap.

A megfelelő hajmosás


Még egy olyan egyszerű dolog is, mint a hajmosás, segíthet abban, hogy többnek tűnjön a hajad. Nem kell mást tenned, mint követned ezt a néhány alapvető szabályt:


- A sampont csupán a hajtövekre vidd fel, ott mosd erősebben, azután szép lassan hosszában terítsd el a hajadon. A haj vége mindig szárazabb és sérülékenyebb, emiatt azt nem érdemes nagyon dörzsölni.
- A balzsamot vagy a hajpakolást mindig csak hosszában, óvatosan terítsd szét a hajadon. A haj tövéből alaposan mosd ki, hogy ne nehezüljön el a hajad, majd óvatosan simítsd ki.
- A fejbőrödet és alaposan masszírozd meg hajmosás közben. Ez elősegíti a vérkeringést és eltávolítja az elhalt hámsejteket.
- Lehetőleg ne moss hajat minden nap, mert a sampon eltávolítja a védőréteget is a hajszálakról, és így a hajad kevésbé erősnek és dúsnak hat. Használj ilyen esetben inkább száraz sampont.

szépség hajápolás szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL