SZÁMMISZTIKA

Tudd meg, mit mond a születésnapi Tarot kártyád az életutadról!

A számmisztika úgy tartja, meghatározó kapcsolat van a számok és az életünk különböző eseményei között. Ez vonatkozik olyan eseményekre az életünkben, amely konkrét dátumokkal, időpontokkal kapcsolatosak, illetve az ábécé minden egyes betűjéhez rendelhetünk valamilyen számot, ami alapján pedig nevek, és egyéb szavak számértéke meghatározható.

Ehhez először meg kell találnunk azt a számot, amely a szóban forgó dátumhoz, névhez, fogalomhoz, stb. kapcsolódik.

Ezek a számok már önmagukban is jelentéssel bírnak, de kombinálhatók egyéb misztikus módszerekkel, amelyek még jobban segíthetnek megérteni életutunkat, fejleszthetik önismeretünket. Egy ilyen módszer például a Tarot kártya. A kártyát ismerő, olvasni tudók képesek megfejteni az Univerzum rejtélyeit ennek a különleges kártyajátéknak a segítségével, amit a 18. században fejlesztettek ki látnoki képességekkel rendelkező emberek, hogy választ találjanak az élet nagy kérdéseire. Csakúgy, mint minden más is az életben, a kártyalapok szintén összekapcsolhatók egy számmal, ami fontos jelentőséggel bír.

Mint ahogy fentebb leírtuk, az életutunkat képviselő szám meghatározásával megtalálhatjuk a minket képviselő Tarot kártyát is, ami rengeteg információt hordoz az életünkre vonatkozóan. A te szülinapi Tarot kártyád mit mond az életutadról?
 

 

Add meg a születésnapot, majd kattints a gombra!
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL