SZÁMMISZTIKA

Karmikus adósságszámok - Ismerd meg a jelentésüket!

A számmisztika a számok energiájának tudománya, melynek köszönhetően lehetőségünk adódik elemezni valakinek a személyiségét mindössze a születési dátuma és a neve betűi alapján.

A karmikus adósságszám egy emlékeztető a múltból


Amikor valaki megszületik, magával hozza a születési dátumának és nevének numerikus energiáját. Ezeknek az ismeretében a numerológia tana képes lehúzni a leplet a személy múltjáról és az életútjáról.

A karmikus adósságszám nem több mint építő jellegű karmikus mintázatok: ilyenkor számos reinkarnáció után sem képes az adott személy megoldani egy-egy problémát és úgy tűnik, örökös karmába szorult. Ezért annyira fontos az önismeret – hiszen borzasztó lehet leélni egy életet anélkül, hogy fel sem ismerjük, hogy milyen súly nyomja a vállunkat?
 

Honnan tudhatod meg, hogy van-e karmikus adósságod?

1. lépés

Írd le a teljes születési dátumodat egy papírra. Vegyük példának az alábbi dátumot:
1985. 05. 05.

Add össze külön-külön az év, a hónap és a nap számjegyeit:
1985= 23 = 2+3= 5
05 = 5
05 = 5

Már ebben a fázisban is felbukkanhatnak a karmikus adósságszámok. Ha nem jött ki egy sem, számolj tovább!

2. lépés

Most add össze az év, a hónap és a nap számait, amelyeket az előző számítás alapján kaptál.
5+5+5 = 15
Ebben az esetben a 15 azt jelenti, hogy nem rendelkezel karmikus adósságszámmal.

Karmikus adósságszámok: 13, 14, 16 és 19

A numerológia szerint, ha a számításaid végösszege 13, 14, 16 vagy 19, az arra utal, hogy van karmikus adósságszámod, tehát karmikus adósságod.

Ha az összeg 13, 14, 16 vagy 19, akkor rendelkezel karmikus adósságszámmal. De egyet se félj! Emlékezned kell, hogy mindannyian a spirituális fejlődés útján vagyunk. A karma megismerése segít reflektálni és megszabadítani a múltbéli traumáktól.

13-as életútszám: átalakulás

A 13-as számot már egészen az ősidők óta negatív energiák veszik körül. Ha ezt a karmikus adósságszámot kaptad, nem tettél meg mindent az előző életeid során annak érdekében, hogy fejlődj. Élősködőként ragadtál másokra és nem tudtál megélni a saját lábadon. Azonnali átalakulásra van szükséged ahhoz, hogy megszabadulhass a gazdagságod újtában álló akadályoktól.

14-es életútszám: lemondás

Ha a 14-es a karmikus adósságszámod, az előző életeid valamelyikében problémáid voltak a függőséggel. A fizikai tested annyira kimerült volt, hogy képtelen volt bármi pozitívra, ezért ebben az életben fegyelmezettebbnek kell lenned. Találd meg a céljaidat, ez segíteni fog abban, hogy jobbá tedd a saját életedet és másokét is. Állj ellen a rossznak, így meg van a lehetőséged arra, hogy szárnyalj.

16-as életútszám: alázat

A 16-os szám egocentrikusságot és erőszakot sugall. Lehet, hogy az előző életedet az értékes tárgyak gyűjtésének szentelted és csak a külsőségekkel foglalkoztál. Ha valaki így él, nem meglepő, hogy teljesen elveszíti a kapcsolatot a belső énjével. A jelenlegi küldetésed az, hogy meg tanuld értékelni a dolgok jelentését és az embereket. Azzal foglalkozz, ami igazán számít.

19-as életútszám: őszinteség

Arra utal, hogy valamelyik előző életedben a túlzott büszkeség vagy ambíció nem engedett teljes életet élni. Rossz célra használtad a hatalmadat, de az is lehet, hogy általa kihasználtál másokat. Ma már csak az számít, képes vagy-e jóvátenni ezeket a bűnöket. Erősítsd meg a személyiségedet és a kötelékidet másokkal.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL