Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÁMMISZTIKA

Írd le a telefonszámodat, és tudd meg, miért kaptad pont ezt a számot! - A számok soha nem hazudnak

Szerző:
Szabó Anna
Talán tudod, hogy a születési időpontod, sőt, még a házszámod is hatást gyakorol rád. Azt mondják, mi választjuk meg a születésnapunkat, hogy megtapasztalhassunk egy bizonyos életutat. Ugyanez vonatkozik arra is, ahol élünk. De mi a helyzet a telefonszámmal? Véletlenszerűen kapjuk, és itt jön a képbe a szinkronicitás. Telefonszámunk ugyanis gyakran tükrözi kommunikációs energiánkat, stílusunkat.

 

Sokan hisznek benne, hogy a ház választja a lakóit. A ház energiája energiája bizonyos tapasztalatokat és eseményeket tartalmaz, és azt „akarja", hogy megtapasztald. De mi a helyzet a telefonszámmal? A számmisztikában, a telefonszám elemzése során gyakran hasonló eredményeket kapunk, mint a születési vagy életútszámunk esetében. A népszerű mítoszokkal ellentétben azonban nincsenek jó vagy rossz számok. Minden számnak megvan a saját energiája.

Így számolhatod ki a kommunikációs számodat


Add össze a telefonszámod számjegyeit, egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz.


Például: 0620555555 = 0 + 6 + 2 + 0 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 =38
3 + 8 = 11
1 + 1 = 2


Ebben az esetben a kommunikációs szám 2.

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL