SZÁMMISZTIKA

Angyalszámok: az Univerzum hírvivői – Melyik szám áll hozzád a legközelebb?

Az angyalszámok a spirituális élet talán legvarázslatosabb és elkerülhetetlenebb jelenségei közé tartoznak. Akárhova nézel, ugyanazok a számok tűnnek fel előtted. Az aranyszabály ilyen esetben: véletlenek nem léteznek!

Mik is azok az angyalszámok?


A számmisztika tana szerint minden egyes számjegy rendelkezik saját energetikai és rezgési tömeggel. A számok kombinációi pedig egyértelmű üzenetet rejtenek.
Kevés olyan megmásíthatatlan, állandó igazság létezik az Univerzumban, mint a számok rendszere, ezért működnek ezek a kódok a felső kommunikáció hatékony közvetítőiként. Elsőként meg kell tanulnunk, hogyan vegyük észre ezt a jelenséget tudatosabban.


Az ismétlődő számsorok mögött rejlő jelentés


A hármas ismétlődés – például a 111 esetén – olyan energiafrekvenciával bír, amely felerősíti a megtriplázott számjegy tulajdonságait. Tehát a 111-es energiájának intenzitása háromszor annyi, mint az 1-é, ám a tulajdonságaik ugyanazok.


Nézd meg az alábbi számokat! Melyik az, amely többször is eléd kerül a nap folyamán? Ha nincs ilyen, akkor melyik az, amelyhez vonzódsz? Kattints rá, és olvasd el, milyen üzenetet rejt számodra!


111

A 111-es Angyalszám háromszor rejti magában az egyest, továbbá a 11-es szám főbb rezgését is hordozza. Ez az üzenet megerősít abban, hogy bármi is volt a gondolatod abban a pillanatban, az tökéletes összhangban van a felsőbb céloddal és az Univerzummal.
Az ösztöneid rendkívül erősek. Jegyezd le a gondolataidat, melyek a tudatodban megjelennek, és figyelj arra, hogy tartsd meg őket pozitívnak. A spirituális felébredés időszakát éled: az elméd kétségtelenül segíteni fog az utadon.


222

Ez az Angyalszám arra utal, hogy egy fenséges erő támogatását élvezed, ezért élhetsz érzelmileg kiegyensúlyozott és bölcs életet. Bármi is jár a fejedben abban a bizonyos pillanatban, amikor megpillantod ezt a számot, tudod, hogy el tudod érni azt, még akkor is, ha éppen lehetetlennek tűnik. Az érzelmeid fontosak, de ebben az esetben az ösztöneid és a földhözragadt jellemed válik igazán a javadra, az erőfeszítéseid nemsokára gyümölcsöt hoznak.

Ne feledd, az Univerzum nem tesz különbséget pozitív és negatív között, mindig ugyanazt a rezgési energiát küldi vissza, amit kibocsátasz. Gondolataid irányuljanak az egyensúly kialakítására az elme és a test, a fizikai és a spirituális lét, a sötét és a világos, a beszéd és a hallgatás között.


333

A felemelkedett erők arra bátorítanak, hogy használd ki a kreativitásodat és a reális hozzáállásodat és válj tanárrá vagy humanitárius vezetővé. A lelked küldetése a felvilágosodás elhozatala, a jelenlegi gondolataid pedig tökéletesen összhangban vannak ezzel a céllal. Minden képességed meg van ahhoz, hogy az élet bármely területén maradandót alkoss. Használd a kreativitásodat, az esetleges médium adottságaidat, a lelkesedésedet és a kifejezőkészségedet arra, hogy hatással légy a téged körülvevő fizikai és spirituális világra. Ehhez elengedhetetlen, hogy alkimista rezgési energiát árassz, de kizárólag önzetlen, szerető és tiszta célból.


444

Ez az Angyalszám a csodás valóság eljövetelét jelzi. Magabiztosságra és egy jól kigondolt stratégiára van szükséged. A magasabb energiák melletted állnak, csak kérd a segítségüket. Légy rugalmas, légy kész a változásra, a kudarcokra, és egyben az újjaéledésre – erről szól az élet.


555

Elkerülhetetlen változás kopogtat az ajtódon. Mire gondoltál akkor, amikor megpillantottad ezt a számot? Ha éppen változtatni terveztél valamit, ez a megerősítés benne. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen, el kell engedned a múltat, a régi szokásokat, a kétségeket, az akadályokat és helyet csinálni az életedben az új tapasztalatoknak. Az elkövetkező történések egyaránt rendelkeznek azonnali és hosszú távú hatásokkal is, ezért rugalmasságra, felkészültségre és alkalmazkodókészségre van szükség a részedről. Az üzenet arra is felhívhatja a figyelmed, hogy jelenleg nem teszed meg a szükséges lépéseket a fejlődés irányába.


666

Ez az üzenet arra emlékeztet, hogy habár mindannyian rendelkezünk felelősséggel a fizikai valóságban (például pénzügyi kötelezettségek, hitel, tárgyi szükségletek formájában), a spiritualitás elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlődhessünk az életben. A gyógyulás legnagyobb forrása a lélek – akkor is, ha a probléma fizikai vagy materiális jellegű. A hála és a segítés gyakorlásával gyógyulást kapunk cserébe: a szeretet, a lélekhez való kapcsolódás és az önzetlen jócselekedetek által.


777

A világegyetem hangsúlyozza, hogy a spirituális evolúció a földi megtestesülés legfőbb oka. Ez a szám kapcsolatban áll a Kollektív Tudatossággal és a felvilágosodással, általa pedig az Univerzum arra szólít fel, hogy használd ki a kreatív tehetségeidet arra, hogy növeld az emberiség rezgéseit. Beérik a fizikai életbe fektetett bölcs munka gyümölcse, hiszen hallgattál a felsőbb éned útmutatására. Inspirálj másokat, segítsd őket az útjukon és szolgálj követendő példával. Továbbra is kísérd figyelemmel a magasabb forrásokat bölcsességért, hogy spirituálisan fejlődhess.


888

Az uUniverzum azt üzeni, hogy mindig támogatni fog, ám a sikerhez arra is szükség van, hogy felelősen cselekedj és ragaszkodj az elképzeléseidhez mind a fizikai, mind a spirituális valóságban. A pénzügyi sikereken és bőségen kívül a szám a kiegyensúlyozott élet jutalmát és a karmikus adósság csökkentését is jelképezi. A Forrás védelmezi a jelenlegi életcélodat és a tökéletes úton haladsz.


999

Ez a számjegy magasabb értékkel bír, mint bármely másik Angyalszám. Azt üzeni, dobj félre mindent és szenteld az életedet a valódi lélekküldetésednek azonnal. Ez a Fény munkásainak kódja, így biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, és hamarosan megoszthatod a világgal az életcélodat. Arra is utalhat, hogy búcsút kell intened az életed bizonyos tényezőinek. Hallgass az ösztöneidre és figyeld a felsőbb éned és az angyalok utasításait, ha bármikor kétségek gyötörnek.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL