Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÁMMISZTIKA

Angyalszámok: az Univerzum hírvivői – Melyik szám áll hozzád a legközelebb?

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalszámok a spirituális élet talán legvarázslatosabb és elkerülhetetlenebb jelenségei közé tartoznak. Akárhova nézel, ugyanazok a számok tűnnek fel előtted. Az aranyszabály ilyen esetben: véletlenek nem léteznek!

Mik is azok az angyalszámok?


A számmisztika tana szerint minden egyes számjegy rendelkezik saját energetikai és rezgési tömeggel. A számok kombinációi pedig egyértelmű üzenetet rejtenek.
Kevés olyan megmásíthatatlan, állandó igazság létezik az Univerzumban, mint a számok rendszere, ezért működnek ezek a kódok a felső kommunikáció hatékony közvetítőiként. Elsőként meg kell tanulnunk, hogyan vegyük észre ezt a jelenséget tudatosabban.


Az ismétlődő számsorok mögött rejlő jelentés


A hármas ismétlődés – például a 111 esetén – olyan energiafrekvenciával bír, amely felerősíti a megtriplázott számjegy tulajdonságait. Tehát a 111-es energiájának intenzitása háromszor annyi, mint az 1-é, ám a tulajdonságaik ugyanazok.


Nézd meg az alábbi számokat! Melyik az, amely többször is eléd kerül a nap folyamán? Ha nincs ilyen, akkor melyik az, amelyhez vonzódsz? Kattints rá, és olvasd el, milyen üzenetet rejt számodra!


111

A 111-es Angyalszám háromszor rejti magában az egyest, továbbá a 11-es szám főbb rezgését is hordozza. Ez az üzenet megerősít abban, hogy bármi is volt a gondolatod abban a pillanatban, az tökéletes összhangban van a felsőbb céloddal és az Univerzummal.
Az ösztöneid rendkívül erősek. Jegyezd le a gondolataidat, melyek a tudatodban megjelennek, és figyelj arra, hogy tartsd meg őket pozitívnak. A spirituális felébredés időszakát éled: az elméd kétségtelenül segíteni fog az utadon.


222

Ez az Angyalszám arra utal, hogy egy fenséges erő támogatását élvezed, ezért élhetsz érzelmileg kiegyensúlyozott és bölcs életet. Bármi is jár a fejedben abban a bizonyos pillanatban, amikor megpillantod ezt a számot, tudod, hogy el tudod érni azt, még akkor is, ha éppen lehetetlennek tűnik. Az érzelmeid fontosak, de ebben az esetben az ösztöneid és a földhözragadt jellemed válik igazán a javadra, az erőfeszítéseid nemsokára gyümölcsöt hoznak.

Ne feledd, az Univerzum nem tesz különbséget pozitív és negatív között, mindig ugyanazt a rezgési energiát küldi vissza, amit kibocsátasz. Gondolataid irányuljanak az egyensúly kialakítására az elme és a test, a fizikai és a spirituális lét, a sötét és a világos, a beszéd és a hallgatás között.


333

A felemelkedett erők arra bátorítanak, hogy használd ki a kreativitásodat és a reális hozzáállásodat és válj tanárrá vagy humanitárius vezetővé. A lelked küldetése a felvilágosodás elhozatala, a jelenlegi gondolataid pedig tökéletesen összhangban vannak ezzel a céllal. Minden képességed meg van ahhoz, hogy az élet bármely területén maradandót alkoss. Használd a kreativitásodat, az esetleges médium adottságaidat, a lelkesedésedet és a kifejezőkészségedet arra, hogy hatással légy a téged körülvevő fizikai és spirituális világra. Ehhez elengedhetetlen, hogy alkimista rezgési energiát árassz, de kizárólag önzetlen, szerető és tiszta célból.


444

Ez az Angyalszám a csodás valóság eljövetelét jelzi. Magabiztosságra és egy jól kigondolt stratégiára van szükséged. A magasabb energiák melletted állnak, csak kérd a segítségüket. Légy rugalmas, légy kész a változásra, a kudarcokra, és egyben az újjaéledésre – erről szól az élet.


555

Elkerülhetetlen változás kopogtat az ajtódon. Mire gondoltál akkor, amikor megpillantottad ezt a számot? Ha éppen változtatni terveztél valamit, ez a megerősítés benne. Annak érdekében, hogy ez megtörténhessen, el kell engedned a múltat, a régi szokásokat, a kétségeket, az akadályokat és helyet csinálni az életedben az új tapasztalatoknak. Az elkövetkező történések egyaránt rendelkeznek azonnali és hosszú távú hatásokkal is, ezért rugalmasságra, felkészültségre és alkalmazkodókészségre van szükség a részedről. Az üzenet arra is felhívhatja a figyelmed, hogy jelenleg nem teszed meg a szükséges lépéseket a fejlődés irányába.


666

Ez az üzenet arra emlékeztet, hogy habár mindannyian rendelkezünk felelősséggel a fizikai valóságban (például pénzügyi kötelezettségek, hitel, tárgyi szükségletek formájában), a spiritualitás elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlődhessünk az életben. A gyógyulás legnagyobb forrása a lélek – akkor is, ha a probléma fizikai vagy materiális jellegű. A hála és a segítés gyakorlásával gyógyulást kapunk cserébe: a szeretet, a lélekhez való kapcsolódás és az önzetlen jócselekedetek által.


777

A világegyetem hangsúlyozza, hogy a spirituális evolúció a földi megtestesülés legfőbb oka. Ez a szám kapcsolatban áll a Kollektív Tudatossággal és a felvilágosodással, általa pedig az Univerzum arra szólít fel, hogy használd ki a kreatív tehetségeidet arra, hogy növeld az emberiség rezgéseit. Beérik a fizikai életbe fektetett bölcs munka gyümölcse, hiszen hallgattál a felsőbb éned útmutatására. Inspirálj másokat, segítsd őket az útjukon és szolgálj követendő példával. Továbbra is kísérd figyelemmel a magasabb forrásokat bölcsességért, hogy spirituálisan fejlődhess.


888

Az uUniverzum azt üzeni, hogy mindig támogatni fog, ám a sikerhez arra is szükség van, hogy felelősen cselekedj és ragaszkodj az elképzeléseidhez mind a fizikai, mind a spirituális valóságban. A pénzügyi sikereken és bőségen kívül a szám a kiegyensúlyozott élet jutalmát és a karmikus adósság csökkentését is jelképezi. A Forrás védelmezi a jelenlegi életcélodat és a tökéletes úton haladsz.


999

Ez a számjegy magasabb értékkel bír, mint bármely másik Angyalszám. Azt üzeni, dobj félre mindent és szenteld az életedet a valódi lélekküldetésednek azonnal. Ez a Fény munkásainak kódja, így biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, és hamarosan megoszthatod a világgal az életcélodat. Arra is utalhat, hogy búcsút kell intened az életed bizonyos tényezőinek. Hallgass az ösztöneidre és figyeld a felsőbb éned és az angyalok utasításait, ha bármikor kétségek gyötörnek.
 

ezotéria asztrológia jóslat kártyajóslás jósda számmisztika angyalszám angyalok
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL