Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÁMMISZTIKA

A tüköróra varázsa - Te is tükörórában születtél és szeretnéd tudni, hogy ez mit jelent?

Szerző:
Szabó Anna
Számos ismert filozófus és pszichológus szerint sem ok nélkül történik. Ugyanez vonatkozik a születési időre – az első lélegzetvételed, ami hozzákapcsolt ehhez a világhoz, hatalmas jelentőséggel bír. A numerológia és az asztrológia tana megtanít arra, hogyan értelmezd ezeket az üzeneteket az életeddel kapcsolatban

A szinkronicitás elmélete alapján a tükörórában történő születés befolyásolja nemcsak a személyiségünket, hanem az energiát is, amely körülvesz minket, illetve az Univerzumhoz fűződő kapcsolatunkat.


Ha például 5 óra 5 perckor, vagy 20 óra 20 perckor születtél, elmondhatod, hogy te is tükörórában születtél. A lényeg, hogy dupla számokat láss.
 

A tüköróra számos üzenetet hordozhat

• Elmondhatja, hogy a tudatalattid válaszokat keres
• Figyelmeztetést küldhet a védőangyalodtól
• Valaki éppen rád gondol
• Felszólít, hogy maradj a jelenben
• Fontos üzeneteket kapsz abban a bizonyos pillanatban

Éppen ezért, ha valaki ilyen érdekes időben születik, annak különleges jelentése van. 24 tüköróra létezik, és mindegyiknek külön üzenete van.

00:00

Erős kötődés az áldott egészhez. Ez az óra egyszerre jelképezi a kezdetet és a véget. Ha bátor vagy és hátra mered hagyni a félelmeidet, az élet újrakezdést, elmélyedést és hatalmas sikert tartogat számodra.

01:01

Erős, vezető egyéniség vagy, de vigyázz, nehogy mások ezt nagyképűségnek gondolják. Igyekezz meghallgatni másokat, hogy úgy használhasd az energiáidat, hogy az mindenkinek jó legyen.

02:02

Stabilitásra van szükséged ahhoz, hogy magabiztosnak érezd magad a jövőben. Alázatos lélek vagy, dolgoznod kell az önbizalmadon és azon, hogy megbízz másokban. A legerősebb képességeid az empátia és a koncentráció.

03:03

Rendkívül kreatív és bájos vagy, gazdag társasági életet élsz. Használd a kommunikációs készségeidet arra, hogy másokon segíts.

04:04

Erős kapcsolat fűz a világegyetemhez. Talán éppen ezért aggaszt a Föld jövője. Remekül teszed, hogy a tudásodat arra használod, hogy változásokat indíts be a világban.

05:05

Szenvedélyes vagy és kreatív. Ez az intenzitás és proaktivitás rengeteg lehetőséget görget az utadba. Légy óvatos, nehogy elveszítsd önmagad a luxus és az illúzió világában!

06:06

Hajlamos vagy visszahúzódni, egyedül maradni és az egészség központi szerepet foglal el az életedben. Ezért érdemes lenne önfejlesztéssel foglalkoznod, és elköteleződnöd a holisztikus egészségmegőrzés iránt!

07:07

A hetes egy rendkívül erős számjegy. Azt jelképezi, hogy soha nem hagysz fel az okulással az életed során, és a saját célodnak tartod, hogy másokat is erre ösztönözz, tehát nagy felelősségtudat jellemez téged.

08:08

Rengeteg lehetőséged adódik az életben, de dolgoznod kell a kitartásodon. El fogod érni a céljaidat, ha egy kicsit több energiát fektetsz bele, és nem hagyod abba azt, amibe egyszer már belefogtál.

09:09

Igazi példakép vagy mások számára, főleg a spiritualitás területén. Ahhoz, hogy a jövőben kiegyensúlyozott maradhass, meg kell tanulnod, hogyan lásd el saját magad energiával.

10:10

Gyümölcsöző pénzügyi és szexuális helyzet okoz örömet számodra. Annak érdekében, hogy ezt elérd, keményen kell dolgoznod és tisztelned kell másokat is.

11:11

Egyszerre áldás és kihívás ez a szám, hiszen valójában egy különleges számkombináció. Sokat kell dolgoznod a spiritualitásodont, különben könnyen olyanná válhatsz, aki manipulálja a környezetében élő embereket. Ha azonban ezt megoldod nagy megvilágosodásban lehet részed.

12:12

Spirituális készségeid nyomán az ösztöneid, a megérzéseid egyszerűen átverhetetlenek, becsaphatatlanok. Ha értékes életet szeretnél élni, dolgoznod kell az energiáidon és a csakráidon, továbbá meg kell értened, hol vannak az elakadásaid, és hogyan lehet ezeket leküzdeni.

13:13

Időre van szükséged ahhoz, hogy magadba fordulhass és elég rugalmas légy ahhoz, hogy elfogadd az élet, halál, élet körforgását. Igyekezz megérteni, hogyan működik a világ, és hogyan befolyásolja mindez az ötleteidet.

14:14

Folyton mozgásban vagy, nehezedre esik megállni és pihenni egy kicsit. Emiatt a legnagyobb kihívás számodra az életben az, hogy megértsd, nem mindenki fog szeretni és elfogadni téged úgy, ahogy vagy. Egyszerűen nem tudsz mindenkinek megfelelni.

15:15

Az ég védelmez téged, az életed során szoros kapcsolatba kerülsz az angyalokkal. A meditáció azonban elengedhetetlen az utadon.

16:16

Ne hagyd, hogy a büszkeséged és a békére való túlzott törekvésed hatására egyedül maradj. Használd fel inkább ezeket a tulajdonságokat az önbizalmad és az empátia kiépítésére.

17:17

Annyira erős vagy, hogy az élet folyton kihívásokat állít eléd. Ennek köszönhetően hálás, de hatalmas erők birtokában leszel. Rengeteg lehetőség rejlik benned, de vigyázz, ne ragadjon el az illúziók világa.

18:18

Szoros kapcsolat fűz a varázslathoz és a rituálékhoz. Szeretnéd, ha minden tökéletes és gyönyörű lenne körülötted, ezért gyakran túl nagyok az elvárásaid, ami miatt megesik, hogy csalódnod kell. Tanuld meg, hogyan élhetsz együtt a gyönyörűségeddel és a romantikusságoddal úgy, hogy közben ne bántsd önmagad.

19:19

Egy igazi igenember vagy! Annyi energiád van, hogy úgy érzed, bármire képes vagy. Idővel megtanulod, hogy tudod a legjobbat kihozni ebből a szerencsés képességből.

20:20

Örökké kíváncsi vagy, éhezel a tudásra, ezért imádsz tanulni. Annyira sokrétű az érdeklődési köröd, hogy nehezedre esik megválasztani, mire figyelj éppen. Egészen addig tanulsz, amíg át nem kerülsz egy másik valóságba.

21:21

Hatalmas felelősségtudat jellemez, főleg a munka terén. A legnagyobb feladatod azonban a megfelelő egyensúly megtalálása: ez a szabadságod és boldogságod kulcsa.

22:22

Rendkívül eltökélt vagy és céltudatos, ezért mindig fontos szerephez jutsz a közösségben. Ha megtanulod, hogyan tudsz jobban együttműködni másokkal, sok stressztől szabadíthatod meg magad.

23:23

A kalandozás és az utazás áll az életed középpontjában. Rugalmas és kreatív vagy. Mindezek ellenére nehezen találod meg az utadat, de az önfejlesztés technikája könnyen segíthet ezen.

 

ezotéria asztrológia számmisztika jóslat jósda
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL