REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

Cigánykártya

A kártya őshazáját Indiának tartják, ahol a kártyalapok vallási szertartások eszközeként jövendőmondásra szolgáltak. Később játékeszközként szolgált az 1500-as évektől. Sokak szerint a vándorló életmódú cigányságnak nagy szerepe volt a kártya európai elterjesztésében, de ez nem bizonyított, ugyanakkor nem is teljesen cáfolt, hiszen a vándorló Lady Baba és Madame Lujza nagyon is használhatták a jóslást arra, hogy megkeressék vele a napi betevőjüket.

Az első - napjainkban is ismert - kártyajóskönyv csak 1507-ből származik. A jóskártya 36 vagy 32 lapból áll, amely egy személyt, eseményt vagy valamilyen allegórikus figurát ábrázol. A kártya alján az ábra elnevezése olvasható általában 4-6 nyelven.
Különböző kirakási módok segítik a kérdezőt avagy a jóslást végző személyt. A mechanikája innentől kezdve ugyanaz, mint a Tarotté, annyi, hogy más szimbólumokat és jelentést kell ismerni ahhoz, hogy megtudd a jövődet vagy a válaszodat. De egy igazi, vérprofi cigányasszony tutira nem fog csalódást okozni!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL