REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

I Ching jóslási érmék

A legősibb jóslási forma, mivel úgy hírlik, i.e. már 2700-ban is használták. Anno cickafark-szálakat használtak, mivel sokaknak nem igen volt érméjük, ezért egy ideig csak a gazdagok kiváltsága volt ez a jóslás. Ennek a jóslásnak nem sok köze van az azonos nevű I Ching – A Változások Könyve jóseszköhöz. 

Itt kemény érmefeldobás megy. De nem sima pénzérméket dobálunk, hanem a régi kínai érmét, középen négyzet alakú lyukkal.
Tehát, szükség van hozzá három egyforma méretű, címletű pénzérme. Ezt a tenyérben jól összerázod, és közben a kérdésre koncentrálsz. Majd a három érmét hatszor fel kell dobni. A fej (a sűrűn teleírt oldal) a jang, és a számértéke 3. Az írás a jin - és az értéke kettő. A három érme együttes értéke tehát lehet kilenc, nyolc, hét vagy hat. A páros számokat megszakított vonással, a páratlan egy egyenessel jelölik. Az első dobás eredménye van legalul, aztán a második, a harmadik, a negyedik, az ötödik és a hatodik. Így áll össze a Kua. Azért fontos a sorrend, mert meg kell szerkeszteni a haxagram táblázatot is, amiből aztán kisülnek a válaszok, és pontos élethelyzetbeli útmutatást kaphatunk. 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL