Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Találtunk még! - További 7 olyan elátkozott ember, akinek az életét pokollá tette a lottónyeremény

Szerző:
Szabó Anna
Vajon hány ember lottózik a világban? És hány ember vágyik arra, hogy milliomos és milliárdos legyen? Az biztos, hogy többen vannak, mint ahányan megbánták, hogy valaha is feladták a szelvényt. Nézzünk újabb 7 rejtélyes és különleges esetet, amikor a lottó inkább átokká vált és pokollá tette 7 ember életét!

{KEPGALERIA}

Christina Goodenow 170 millió forintból vígan elélhetett volna élete végéig, de a Disney befejezés a börtön varrodája jutott neki. Ugyanis az Oregon államban élő nő „jó” szokásához híven, a több mint egy éve elhunyt anyósa hitelkártyájával járt bevásárolni és még egy-egy kaparós sorsjegyre is futotta. Pont egy ilyen bevásárlás után alig néhány perccel, amint lekaparta a sorsjegyet, ki is derült, hogy a fődíjat érő szelvényt húzta ki. Naná, hogy Christina már szaladt is a pénzfelvevő irodába.

Persze a sztoriját a lapok is megírták és az egyik oregoni kisváros rendőrének feltűnt a neve, ami ismerősen csengett neki. Ugyanis Tim George őrmester már hetek óta nyomozott azután a hitelkártyacsaló után, aki a vásárlások után mindig „elfelejtette” kifizetni a kiérkező számlákat. Gyorsan kiderült, hogy a csaló nem más, mint a 38 éves Christina, aki ellen eljárást indítottak, így mondani sem kell, nem gazdagon vonult a börtönbe…

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL