REJTÉLY-MISZTIKA

Ritka csillagászati esemény várható: Ezért idén karácsonykor véget érhet a világ

Az előrejelzések szerint a világvége néhány nappal karácsony előtt következhet be, méghozzá egy ritka csillagászati esemény miatt.

A maja naptár köré szervezett világvége-előrejelzések számos alkalommal hamisan jelezték előre a világ végét, kezdve a 2012-es verzióval. 2012. december 21-ét a mezoamerikai naptárban egy 5126 éves ciklus befejező dátumának tekintették. E gyesek szerint a dátum olyan katasztrófát jósolt meg, mint Föld és egy fekete találkozása, vagy összeütközünk a Nibiru nevű mitikus bolygóval.

Számos tudományterület tudósai gyorsan elvetették a kataklizmatikus események előrejelzéseit, amint azok felmerültek, de ez nem állította le a szenzációs elméletek gyártóit.
Ezért ismét előtérbe került a világ vége kérdés, egy ritka csillagászat együttesnek köszönhetően, ami 2020. december 21-én következik be. 

Ugyanis ekkor fog legközelebb együttállni a Jupiter és a Szaturnusz legközelebb a Földhöz. Állítólag ilyen együttállás nem volt a 16. század óta, és hasonló csillagászati jelenség legközelebb 500 év múlva várható. Egy látómezőben lehet majd látni a Jupitert, meg a 4 legnagyobb holdját, és a Szaturnusz 5 legfényesebb holdját, illetve gyűrűjét.

Ha minden igaz, a legutóbbi ilyen együttállás karácsony előtt épp akkor történt, amikor a csillag az égen elvezetette a három királyt a jászolhoz…
Egyesek szerint félreértelmezték és el is számolták a maja naptár időpontjait.

Ugyanakkor ez a dátum épp a téli napforduló kezdete és a híres világvége-előrejelző, Paul Begley lelkipásztor úgy véli, hogy mindez a Föld katasztrófájának receptje.
Korábban azt állította: "Ez lesz 1623 óta a legközelebbi, hogy a Föld ilyen közel lesz a Jupiterhez és a Szaturnuszhoz.”

A Twitteren egyre többen kezdenek hinni a lehetséges világ végében:

Egy felhasználó ezt írta: „2020. december 21. = 2012. december 21., a maja naptárban. A világnak egy hónap múlva vége lesz. ”

Egy másik hozzátette: "A téli napforduló, a Jupiter és a Szaturnusz érdekes dolgokat csinál december 21-én."

A harmadik egyenesen kijelentette: „2020. december 21-én a világ hivatalosan véget ér.”

A negyedik pedig ezt írta: "A világvége 2020. december 21-e.

Természetesen sem ez a mostani, nem a 2012-es jóslat nem volt bizonyítható és már akkor is megmondta a NASA, hogy nem ér véget a világ 2012-ben.

Maja tudósok azt is kijelentették, hogy nem léteznek olyan klasszikus beszámolók, amelyek előrejeleznék a közelgő végzetet.

Az az elképzelés, hogy a maják naptára 2012-ben véget ért, tévesen ábrázolta a maja történelmet és kultúrát.

Ehelyett az ősi civilizáció úgy vélte, hogy ez egy új korszak kezdetét jelenti. Remélhetőleg most is csak erről van szó!

forrás
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL