REJTÉLY-MISZTIKA

Nostradamus előre megjósolta a koronavírus járványt?

Sok összeesküvés-elmélet létezik a jelenleg rohamosan terjeszkedő koronavírussal kapcsolatban. De természetesen mindenre van magyarázat, így a spiritualitások és ezoterikusok találtak egy jóslatot, amely szerint Nostradamus állítólag előre jelezte a járványt. Persze ez képtelenség! Vagy mégsem?

A koronavírus járvány súlyos, ehhez kétség sem fér. Ami azonban nem segít, az ijesztgetés és a téves információ - vagy az összeesküvés-elméletek. A konteóhívők tele vannak izgalmasabbnál izgalmasabb elméletekkel arra vonatkozóan, honnan ered a vírus, ki és mi tehet róla. De ezek csak addig jók, amíg elméleti szinten kezeljük őket, mert azonfelül károssá válhatnak.

Erre tessék, „hirtelen” előkerült Nostradamusnak, a csillagász-asztrológusnak, jósnak, gyógyszerésznek és egyben, orvosnak egy újabb profetikus jóslata. Kortársai elismert szaktekintélyként, ugyanakkor látnokként tekintettek rá. Ez utóbbi hozta meg neki a hírnevet, az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, amiket A próféciák c. könyvében osztott meg az emberekkel. Sokak szerint nem egy jóslata teljesült már. Ha minden igaz, megjósolta a francia forradalmat, a két világháborút, de még a két japán atomrobbanást, nem beszélve a szeptember 11-ei terrortámadást.

Vajon megjósolta Nostradamus a koronavírus járványt?

Itt egy újabb elmélet, amit „bizonyítékkal” igyekeznek alátámasztani. Állítólag már 470 évvel ezelőtt tudni lehetett a koronavírus érkezéséről. Mivel Nostradamus megjósolta a válságot.

Az asztrológus állítólag 1551-ben a következőt írta: "Eljön az ikerév, (2020), ahonnan egy királynő (korona) jön Keletről (Kína), és aki pestist terjeszt a földön éjszakai sötétben, a 7 dombos országban (Olaszország), és porrá (halál) változtatja az emberek alkonyát, hogy pusztítsa és pusztítsa a világot. Ez lesz annak a világgazdaságnak a vége, amit ismersz. "

Ez a prófécia nem létezik

Első pillantásra a feltételezett jóslat és a koronavírus okozta válság közötti kapcsolat egyértelmű. Csakhogy néhány kivételtől eltekintve, Nostradamus írásai soha nem tartalmaznak dátumot. Ezen túlmenően a próféciáit régi francia négysoros formában írta, de ez ahhoz túl hosszú. Mindennek a tetejében ezt a próféciát a világ egyetlen könyvtárában, sem Nostradamus-gyűjteményében nem lehet fellelni, így valószínűleg hamisítvány. Tudjuk, ez most sokaknak csalódás!

De egy másik vers A próféciákból mégiscsak megjósolhatta

„III.75
Pau, Verona, Vicenza, Saragossa
Távoli kardoktól földek vértől nedvesek.
Járványt terjeszt a nagy hüvelyes.
A megkönnyebbülés közel, a gyógyszer nagyon messze.”

Nostradamus több versben is utalt arra, hogy Olaszországot nagy tragédiák fogják érni. Ez itt az egyik. Ugyanakkor épp nincs háború Olaszországban és a felsorolásból, csak két város található Észak-Olaszországban. Pau Szardínia-szigetén, Zaragoza pedig a mai Spanyolország területén fekszik. Szóval ebben a jóslat még akár lehetne is valami. De mi a csuda lehet a „nagy hüvelyes”?
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL