REJTÉLY-MISZTIKA

Nostradamus, de még Baba Vanga is megjósolta Donald Trump győzelmét? - Ő az utolsó elnök, és az Antikrisztus?

Szerző:
Szabó Anna
Egyesek szerint Nostradamus megjósolta, hogy Donald Trump lesz Amerika követező, és egyben utolsó elnöke, mivel kormányzása alatt ér bennünket utol a vég, ugyanis maga az Antikrisztus. Ha ez nem lenne elég, még a híres bulgáriai vak jósnő, Baba Vanga is megjósolta valahol. Kezdjünk aggódni és csomagolni?

 

Nostradamus a francia géniusz jós számtalan olyan dolgot megjósolt hajdan, amik az évek alatt lassacskán beteljesedtek. Annak idején az első és második világháborút is, Napóleon és Hitler diktatúráját, de még a World Trade Center ellen 2001. szeptember 11-én elkövetett merényletet is.

Most meg jóslatainak értelmezői azt vették ki, hogy Donald Trump győzelmét is megjósolta és sokan az Antikrisztust látják benne, aki óriási háborúkat fog hozni Amerika és az egész világ fejére.

Nostradamus ezt jósolta – elvileg erről az - elnökválasztásról, és elkövetkezendő időszakról:

„A nagy szégyentelen, pimasz és visszataszító! Őt fogják megválasztani, ő lesz a hadsereg irányítója: értelmetlen bátorságot nyer a harchoz. A híd leomlott, az országot rettegés uralja! A győzelem hamis trombitaszója elrejti az őrültséget, ami megfogja változtatni az ősi törvényeket is!"

Ebből mennyi lehet igaz? Hát, ha azt vesszük, hogy az öreg jóslatai azért egész szépen beváltak, akkor lehet, hogy kezdhetünk bunkert építeni a pincében. Az 50. négysorosában ráadásul valami olyasmit írt, hogy „a Köztársasági nagy város" költséges katonai műveletek fog végrehajtani a trombitaszó vezénylése alatt." A Trump ráadásul harsonát, trombitát is jelent...

De lássuk hozzá a „tényeket":

Donald Trump posztjának első napjára 10 teendőt tűzött ki magának, amik többek között ezek:
a kidolgozott egészségügy eltörlése, (ezzel potom 22 millió embert hagyna biztosítás nélkül), a szabad fegyverviselés bevezetése iskolákban és mindenhol, továbbá más nemzetek megfenyegetése, illetve több millió ember deportálása, de még fal építését is tervezi a határra, és ad 30 napot a hadseregnek, hogy kidolgozzon egy tervet, amivel győzelmet arat az Iszlám Állam felett...
Még szerencse, hogy ezek a kijelentések eddig csak a kampány részei voltak és nem teljesedtek be. Hangsúlyozom: eddig.

De ne feledkezzünk meg a másik híres jósunkról, Baba Vangáról, aki ugyancsak nem maradt szégyenben jóslás terén. A vak jósnő 1996-ban halt meg, de előtte még rengeteg dolgot megjósolt. Az egyik, hogy a 44. amerikai elnök afroamerikai lesz, és ő az utolsó, vagyis Barack Obama. Ez akkor teljesülhetne be, ha Donald Trump még a beiktatása - 2017. január 20. előtt -, ahogy az alelnök is, Mike Pence meghal...

Nem beszélve azokról, akik utána még sorban állnának a posztért. Ám az is lehet, hogy mást jelent valójában az „utolsó amerikai elnök". Ezen agyal most a világ és arról, hogy Baba Vanga jóslatai is eddig nagyrészt bejöttek, a többi nem értelmezhető vagy tévedés volt. Megjósolta, mikor lesz vége a II. világháborúnak, a prágai tavaszt, Indira Gandhi és Diana hercegnő halálát, a csernobili katasztrófát és a Szovjetunió bukását is. Folytatva a sort, 1950-ben megjósolta a 2004-es szökőárt, és a szeptember 11-et is. Azt is „tudta", hogy 2010-ben fog elkezdődni a muszlim háború, amelynek a vége nem más, minthogy 2043-ra átveszik az uralmat az arabok a keresztény Európán. Illetve a kontinens 2016-ban nagy veszélybe kerül és az Iszlám Állam komoly fenyegetettséget jelent majd. 2033-ra pedig elolvad az Északi sark jege. Még rengeteg mást is mondott a jövőre nézve, és ha addig nem találnak valami csodálatos hatóanyagú fiatalító szert, akkor sokunk már csak a Mennyekből nézheti 3D-ben az eseményeket. Azzal kezdve, hogy 2125-ben felvesszük a kapcsolatot, mi magyarok az idegenekkel.

Donald Trump váltja ki az Apokalipszist?

A jóslatok tekintetében könnyen megeshet, hogy Amerika fogja kiváltani a III. világháborút Oroszországgal szemben, ami pedig iszonyatos, pusztító fegyverekkel fog lezajlani, amik romba döntik a világ jelentős részét. 7 hónapig fog tartani, majd egy hosszabb békés időszaknak örvendhetünk, amelyet sokan nukleáris télnek, és a kihaló élővilágnak értelmeznek.

Nostradamus a fiához írt levelében arról tesz említést, hogy az időknek is lesz végzetük. Ez az időpont nem körülhatárolható, és nem a látomásai, hanem a számításai alapján a 3. évezred végére időzítette.
Igaz, sokan úgy vélik, hogy a dátum nem is fontos, és különben is, Nostradamus nem is úgy számolta a naptári éveket, ahogy napjainkban számoljuk, vagyis az a bizonyos harmadik évezred vége előbb is eljöhet.

 

Hillary Clintonnak kellett volna lennie az elnöknek?

Úgy tűnik zavar támadt az erőben, ugyanis létezik Nostradamusnak egy olyan négysorosa, a 15. verse is, ami nagyjából így szól:

„A III. évezredben egy férfias nő fog gyakorolni hatalmat északon, bosszantja majd szinte egész Európát és a világ többi részét. Két hiba is lép fel miatta ilyen egyenlőtlenség során, mindkettő élettel és hallal erősíti a kelet-európait."

Egy másik négy sorosa a 20. verstől egy meghamisított választásról ír ugyanabban a században:

„Hamis az üzenet a manipulálták a választásról, végigmenni a városon megállva törött paktummal,
hangokat vásároltak, vérrel festették a kápolnát, a birodalom szerződött egy másikkal."

Ezt természetesen a prófécia fejtegetői úgy értik, hogy valahogy csaltak a fejesek és Trump és Putyin összejátszik. Ám ez csak elmélet, semmivel sem bizonyítható.

 

De akár még ez is benne lehetett a pakliban. Akkor felmerülne az a kényes kérdés, a világ kivel járt volna jól? Nagyon úgy tűnik, hogy egyikkel sem...

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL