REJTÉLY-MISZTIKA

Ne kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

Izgalmas, de roppant veszélyes olvasmány ez a 7 okkult könyv:

A müncheni kézikönyv teljes egészében fekete mágia

A The Necromancer's Manual néven is ismert, ez a 15. századi latin grimoire kizárólag a démonológiára és a nekromanciára összpontosít. A kézirat kizárólag a fekete mágiával foglalkozik.
A müncheni kézikönyv három részre oszlik. Az első az illuzionista varázslatról szól, olyan varázslatokról, amelyek az embereket ráveszik arra, hogy láthassanak olyan dolgokat, amelyeket mások nem látnak. A pszichológiai varázslatok célja az érzelmek befolyásolása, hogy hatalmat szerezzenek mások felett. A jósló varázslatok állítólag lehetővé teszik az ember számára, hogy "láthassa" a múltat vagy a jövőt.

Az egyik leghíresebb - és hátborzongató - szakasz tartalmazza a Lilith tükrének elkészítését, amit jósláshoz lehet használni.
  

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL