REJTÉLY-MISZTIKA

Ne kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

Izgalmas, de roppant veszélyes olvasmány ez a 7 okkult könyv:

Soyga titokzatos könyve több száz év alatt eltűnt

I. Erzsébet királynő tanácsadója, John Dee, matematikus és csillagász, aki az okkult megszállottja volt, megpróbálta megfejteni az Aldaraia (Soyga Könyve) nevű írást, amit úgyis hívtak "a könyv, amely megöli". A könyv Dee halála után a 17. század elején eltűnt, majd 1994-ben jelent meg újra, amikor két példány előkerült: az egyik a Brit Könyvtárban, a másik a Bodleian Könyvtárban.

A tudósok még mindig próbálják megfejteni a rejtélyeit, amelynek fő témája a démonológia, a varázslatok és az asztrológia. Soyga könyve az angyalok nevét és rendszerét tartalmazza. Még titokzatosabb, hogy a könyv utolsó oldalai megfejthetetlen betűsorokból állnak.
John Dee életének nagy részét angyalokkal való kapcsolatfelvételével töltötte, és remélte, hogy ez a könyv segít neki. Dee azt állította, hogy Uriel angyaltól segítséget kért Soyga könyvének megértésében, mivel azt mondták, hogy a könyvet csak Michael arkangyal tudja értelmezni.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL