REJTÉLY-MISZTIKA

Ne kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

Izgalmas, de roppant veszélyes olvasmány ez a 7 okkult könyv:

A Codex Gigas szerzője állítólag eladta a lelkét az ördögnek

Ezt a hatalmas latin kéziratot (a könyv csaknem három láb hosszú, súlya 165 font) egy 13. századi bencés szerzetes írta, a mai Cseh Köztársaságban. A 620 oldalas könyv mindent tartalmaz, a Biblia teljes példányától az ördögűzés végrehajtására vonatkozó utasításokig. Valójában a pletykák szerint minden emberi tudást tartalmaz. Még ennél is lenyűgözőbbnek tűnik, hogy az egész könyvet egyetlen írástudó írta. A könyvet gyakran "Az Ördög Biblia" névvel illetik, részben a benne található óriási ördögrajz miatt.

A legenda szerint egy szerzetes kivégzésre várt az elkövetett bűncselekmények miatt. Arra kérte feletteseit, hogy kíméljék meg az életét, ha egyetlen éjszaka alatt képes dicsőséges feladatot végrehajtani. A szerzetes ezért eladta a lelkét a Sátánnak és hajnal előtt elkészítette a Codex Gigast.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL