Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Mindketten nagyon megijedtünk tőle és remegtünk.” – 8 olyan UFO-incidens, ami ráhozta a frászt az emberekre

Szerző:
Szabó Anna
Már eleve az is megdöbbentő, ijesztő lehet, hogy az ember meglát egy ufót, hát még akkor, ha a közvetlen közelébe kerül. Ez a 8 UFO-eset bizony mély benyomást tett a szemtanúkra. Miután elolvastad őket, valószínűleg meg fogod érteni a döbbenetüket vagy éppen rémületüket!

Talán még téged is sokkolni fog ez a 8 UFO-incidens:

Egy férfi szerint az idegenek tönkretették a házasságát

Egy férfi úgy véli, hogy az idegenek tönkretették az életét azzal, hogy nanochipet helyeztek a karjába - ennek eredményeként felesége elhagyta őt, és elvesztette az állását.
Steve Colbern azt állította, hogy „tipikus szürkéknek” látszó idegenek „több százszor” vitték őt egy UFO fedélzetére, és annyiszor rabolták el, hogy megváltozott az életszemlélete.

A Daily Star beszámolója szerint az amerikai lakos elmagyarázta, hogy az eset akkor kezdődött, amikor egy UFO -t lebegett az avokádófája fölött, majd egy zöld fénysugár vonta be az űrhajóba.

Ezután egy orvosi rendelőhöz vezették, és azt mondták, feküdjön le, és amikor visszatért a Földre, semmi sem volt ugyanaz - így Steve úgy véli, hogy olyan implantátumot kapott, amely megváltoztatta az életét.

És annak ellenére, hogy Steve azt állította, hogy felesége hasonló epizódokat élt át, szerinte ez esemény volt az oka a válásuknak.


forrás 

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL