REJTÉLY-MISZTIKA

Máig nem született válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre

A mai napig nem tudni, hogy mi történt ezzel az 5 hírességgel. Rejtélyes körülmények között tűntek el vagy éppenséggel haltak meg. Már többször is elővették az ügyeiket, de olyan, mintha mindig csak több kérdés merülne fel, semmint válasz.

Még mindig nincs válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre:

Ki mentette meg Blanche Monnier-t?

1901. május 23-án a párizsi Attorney főügyész névtelen értesítést kapott arról, hogy Madame Monnier házában bezárva tartanak egy lesoványodott, meztelen nőt, aki a saját piszkában élt. Kiderült, hogy Blanche Monnier egy gazdag arisztokrata nő volt Potierből. Feleségül akart menni egy közönséges ügyvédhez, de félve a botránytól, anyja egy kis szobába zárta, hogy megakadályozza a házasságot. A gazdag anya és fia bejelentette, hogy Blanche meghalt.

A levél 25 évvel később került a főügyészhez. Időközben az ügyvéd meghalt, de Monnier édesanyja és testvére élt, mikor megtalálták a lányt. Tizenöt nappal később Blanche édesanyja meghalt a börtönben, de bátyját, Marcellt felmentették, merthogy nem történt erőszak. Blanche sosem épült fel. Fizikai megerősödött, de mentálisan beteg maradt. 1913-as haláláig egy kórházban élt. Máig nem tudni, kitől származott a levél.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL