REJTÉLY-MISZTIKA

Máig nem született válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre

A mai napig nem tudni, hogy mi történt ezzel az 5 hírességgel. Rejtélyes körülmények között tűntek el vagy éppenséggel haltak meg. Már többször is elővették az ügyeiket, de olyan, mintha mindig csak több kérdés merülne fel, semmint válasz.

Még mindig nincs válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre:

Dorothy Arnold esete

1885-ben született örökös Dorothy Arnold. Dorothy apja egy gazdag parfüm importőr volt. A gazdag kiváltságos élet annyira untatta Dorothy-t, hogy az egyetemi diplomát szerzett irodalmi szakon. 1910. december 12-én reggel Dorothy ruhavásárlásra indult a pénztárcájában, ma 800 dollárnak megfelelő összeggel. Vett egy doboz csokoládét, találkozott egy régi barátjával és beszélgetett vele az utcán. Ez a barát volt az utolsó, aki életben látta Dorothy Arnoldot.

Két titokzatos nyom van róla. Az egyik egy levél Dorothy kézírásával, amelyben egyszerűen kijelentették, hogy „biztonságban vagyok”, a másik pedig egy San Francisco-i ékszerész állítása, miszerint egy eljegyzési gyűrűt gravírozott a lány kérésére: „A.J.A. az E.R.B.-től ” szöveggel. Mindkét nyomot ismeretlen okokból elutasították. 

Az egyik elmélet szerint Dorothy holttestét egy New York-i orvos otthonából vitték el és eltemette - feltehetően azért, hogy az illegális abortusz útján történt halálát elrejtsék. De talán a legmegbízhatóbb a család ügyvédje szerinti kijelentés, hogy Dorothy öngyilkos lehetett azért, mert nem jött össze neki az írói pálya.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL