REJTÉLY-MISZTIKA

Máig nem született válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre

A mai napig nem tudni, hogy mi történt ezzel az 5 hírességgel. Rejtélyes körülmények között tűntek el vagy éppenséggel haltak meg. Már többször is elővették az ügyeiket, de olyan, mintha mindig csak több kérdés merülne fel, semmint válasz.

Még mindig nincs válasz erre az 5 hírességgel kapcsolatos rejtélyre:

Diána hercegnő

Számos elmélet van arról, hogy valójában nem szenvedett balesetet, hanem szándékos emberölés történt. 1997-ben augusztus 31-én bejelentették, hogy Diána hercegnő balesetben elhunyt a szeretőjével Dodi Fayedel, valamint Henri Paul testőrével, miközben a paparazzók üldözték őket. Ekkor kezdődtek a találgatások: Diána valóban meghalt a balesetben, vagy meggyilkolták a királyi család kérésére, hogy megakadályozzák a muzulmán Dodi Fayedel kötött házasságát vagy az iszlámra való áttérést, mivel utalások voltak arra, hogy ezt fontolgatja?

Később napvilágot látott egy 1993-as levél, amelyet a hercegnő írt a komornyikjának, kijelentve, hogy szerinte Károly hercegnek szándékában áll meggyilkolni. Talán soha nem fogjuk megtudni, hogy Diána hercegnőt meggyilkolták-e, vagy valóban baleset érte.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL