REJTÉLY-MISZTIKA

Két szellemet látott szexelni egy múzeumi WC-ben - 5 szellemsztori, amin bőven lehet csámcsogni

Egy kissé hátborzongató kép arról tanúskodik, hogy a menyasszony elhunyt apja is jelen volt a nagy napon. Egy kamera pedig egy félelmetes pillanatot rögzített, amikor egy forgatókönyv átrepül egy színház kísértetjárta színpadon, ahol 25 ember meghalt.

Szinte biztos, hogy téged lesokkol majd ez az 5 szellemekkel kapcsolatos beszámoló:

Forgatókönyvet dobáló szellemek

Kamera rögzítette azt a félelmetes pillanatot, amikor egy forgatókönyv átrepül egy színház kísértetjárta színpadon, ahol 25 ember meghalt.

Tim Matthews és a South Yorkshire-i szellemvadászok ellátogattak az Old Nick Theatre-be, Lincolnshire-ben, ahol filmre vették nyomozásukat.

A sheffieldi benzinkút dolgozója azonban libabőrös lett, amikor átnézte az éjszakai felvételeket, és észrevett egy titokzatos papírdarabot, amely kísértetiesen mozog a szobában.
Amikor a 36 éves apa feltette az internetre a videót, azt állította, hogy senki sem tudta megmagyarázni az esetet.

A videón azok szerepelnek, akik részt vettek a vadászatban, és fel sem tűnik nekik, hogy a tárgy láthatóan elsuhan mellettük a színpadról.

"Kicsit féltem, ha őszinte akarok lenni, mert nem tudom, mi volt az – talán egy régi színházi forgatókönyv?"

"Az egész filmet infravörös megvilágítással forgatták, és amikor visszanéztem a felvételeket, azt hiszem, úgy tűnt, mint egy darab papír.
Régi színházi forgatókönyv lehetett, de csak sejtem.

Az a helyzet, hogy ha valaki bedobta volna, teljesen másképp nézett volna ki a filmen, de a felvételekből kivehető, hogy egyenes vonalban halad, és nem dobta el senki.

Ez hátborzongató, mert mivel csak a felvétel után láttam, nem láttuk a tárgyat a saját szemünkkel az éjszakán – és valószínűleg soha nem is fogjuk.”

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL