Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Járd be virtuálisan a vérfagyasztó képsorozat segítségével a szellemjárta Alcatraz börtönt!

Szerző:
Szabó Anna
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy bizony ez a világ leghíresebb börtöne. A kis szigeten található egykori börtön a San Francisco-öböl közepén, Kalifornia államban található. Napjainkban múzeummá alakították, hogy a turisták szemügyre vehessék azt a hátborzongató helyet, ahol olyan nagy nevek hűsöltek, mint amilyen Al Capone. Ám amitől ma még olyan felkapott az nem más, hogy a börtönben az elhunyt bűnözők szellemei a mai napig ott kísértenek. 

Még Mark Twain is érezte az Alcatraz kisugárzását. Úgy jellemezte a helyet, hogy még a legmelegebb nyári hónapokban is sarki hideg árad belőle.

Az egyik magánzárkában meggyilkolt férfi félmeztelen szelleme a 14D cellában kísért. A halála után az oda zárt rabtársa arról számolt be, hogy félelmetes, a sötétben zöld színnel világító szemekkel bámuló jelenés tört az életére. Az őrök nem törődtek vele, de akkor már kénytelen voltak, amikor a kulcsra zárt magánzárkában rátaláltak a holttestére. Nyakát véraláfutások csíkozták, mint akit megfojtottak. A poén az, hogy másnap megszámolták a rabokat, és kiderült, hogy eggyel többen voltak aznap jelen. Csak nem egy szellemet beleszámoltak?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL