Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

A szekrény játék

Ez a játék félelmetesebb, mint a többi, mert itt nem fogsz kísértetet vagy szellemet idézni, hanem egy teljes értékű démont. A rituálé közben egy sötét szekrényben kell állnod, és egy gyertyát tartva a kezedben, majd mond hangosan: „Mutasd meg a fényt, vagy hagyj a sötétben". Ha hallod, hogy valaki suttog a füled mellett, gyújtsd meg a gyertyát.  Ha akkor nem gyullad meg, peched van, mert az azt jelenti, hogy a démon elvisz a sötétségbe.

Ha meggyújtottad, lépj ki a szekrényből, de ügyelj arra, hogy égjen a gyertya. De onnantól kezdve óvatosnak kell lenned, mert bármikor ott találhatod a démont a szekrénybe,

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL