REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

A szekrény játék

Ez a játék félelmetesebb, mint a többi, mert itt nem fogsz kísértetet vagy szellemet idézni, hanem egy teljes értékű démont. A rituálé közben egy sötét szekrényben kell állnod, és egy gyertyát tartva a kezedben, majd mond hangosan: „Mutasd meg a fényt, vagy hagyj a sötétben". Ha hallod, hogy valaki suttog a füled mellett, gyújtsd meg a gyertyát.  Ha akkor nem gyullad meg, peched van, mert az azt jelenti, hogy a démon elvisz a sötétségbe.

Ha meggyújtottad, lépj ki a szekrényből, de ügyelj arra, hogy égjen a gyertya. De onnantól kezdve óvatosnak kell lenned, mert bármikor ott találhatod a démont a szekrénybe,

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL