Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

Daruma-san

Ez egy másik játék Japánból, amelyben szintén szellemet idéznek. Meztelenül kell ülnöd a fürdőkádban úgy, hogy minden fényforrás le van oltva a házban. Miközben mosod a hajadat, azt kell ismételgetned, hogy "Daruma-san leesett".

Hamarosan látni fogsz a kád előtt egy jelenést és szembenéz veled. Bármi is történjék, folytasd az ismételgetést és mosd a hajad. Miután befejezte a hajmosást, kérdezd meg: "Miért esett a fürdőkádba?"  Utána befejezheted a fürdést és mehetsz aludni. Az igazi játék másnap kezdődik el. Folyamatosan érezni fogod a jelenlétét. Ha úgy érzed, túl közel megy hozzád, fordulj meg, csapj a levegőbe és mond: "kitta!"

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL