REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

Daruma-san

Ez egy másik játék Japánból, amelyben szintén szellemet idéznek. Meztelenül kell ülnöd a fürdőkádban úgy, hogy minden fényforrás le van oltva a házban. Miközben mosod a hajadat, azt kell ismételgetned, hogy "Daruma-san leesett".

Hamarosan látni fogsz a kád előtt egy jelenést és szembenéz veled. Bármi is történjék, folytasd az ismételgetést és mosd a hajad. Miután befejezte a hajmosást, kérdezd meg: "Miért esett a fürdőkádba?"  Utána befejezheted a fürdést és mehetsz aludni. Az igazi játék másnap kezdődik el. Folyamatosan érezni fogod a jelenlétét. Ha úgy érzed, túl közel megy hozzád, fordulj meg, csapj a levegőbe és mond: "kitta!"

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL