Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

Bloody Mary

A Bloody Mary inkább folklór, mint egy játék. Úgy gondolják, hogy egy boszorkány szelleme, aki a 17. században a boszorkány vadászat során elégettek vagy pedig angliai I. Véreskezű Mária. Több verziója is létezik.

Ha megakarod idézni Bloody Mary-t, akkor kilenc alkalommal kell kimondanod a nevét kis szünetekkel minden harmadik után. A tükör előtt égjen egy gyertya és úgy kell szólítanod.

Elvileg utána megjelenik Bloody Mary, aki csupa vér lesz és ennyi a játék a lényege. Más verzióban kérdezhetsz tőle valamit. Ám utána ő is kérdez tőled és ha helytelen választ adsz rá, akkor állítólag megátkoz, megfojt vagy elragadja a lelkedet. De akkor is megteheti, ha nem tetszel neki.  Sokan kipróbálták már ezt a játékot és volt, aki arról számolt be, hogy semmi sem történt vele, mások pedig látták a szellemét.

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL