REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

Bloody Mary

A Bloody Mary inkább folklór, mint egy játék. Úgy gondolják, hogy egy boszorkány szelleme, aki a 17. században a boszorkány vadászat során elégettek vagy pedig angliai I. Véreskezű Mária. Több verziója is létezik.

Ha megakarod idézni Bloody Mary-t, akkor kilenc alkalommal kell kimondanod a nevét kis szünetekkel minden harmadik után. A tükör előtt égjen egy gyertya és úgy kell szólítanod.

Elvileg utána megjelenik Bloody Mary, aki csupa vér lesz és ennyi a játék a lényege. Más verzióban kérdezhetsz tőle valamit. Ám utána ő is kérdez tőled és ha helytelen választ adsz rá, akkor állítólag megátkoz, megfojt vagy elragadja a lelkedet. De akkor is megteheti, ha nem tetszel neki.  Sokan kipróbálták már ezt a játékot és volt, aki arról számolt be, hogy semmi sem történt vele, mások pedig látták a szellemét.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL