Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 hihetetlen kincset a véletlennek köszönhetően fedezték fel

Szerző:
Szabó Anna
Biztos akad köztetek olyan, aki gyerekkorában arról álmodozott, hogy régész vagy kalóz lesz és rejtett kincseket talál. Sokan szerettünk volna Indiana Jonesok és kalandregények főszereplőivé válni. Nos… vannak, akikkel meg is esett, mert a sors úgy hozta, hogy a legnevetségesebb, legmeghökkentőbb módon, a véletlenek köszönhetően, és a vak szerencse folytán találtak rá óriási összeget érő tárgyaikra, mint amilyen a 10 elképesztő kincs is.

Az 1,250 ezer dolláros remekmű évek óta a falban volt

Sok éven át, egy egyszerű 29 dolláros festmény fedett el a falon egy lyukat egy indiai otthonban. Egy napon a ház tulajdonosa felismerte az értékét, amikor a család egy művészetről szóló társasjátékot játszott. Ez volt a harmadik legértékesebb Martin Johnson Heade festmény, a Magnóliák aranybársony ruhán.

1999-ben a Houstoni Szépművészeti Múzeum szakértői megerősítették eredetét, és jó árat ajánlottak a tulajdonosnak. A festmény még eredeti keretében és tökéletes állapotában volt. Az eladó beleegyezett abba, hogy elfogadja a 1,25 millió dolláros ajánlatot, és azóta a kép a múzeumban található.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL