Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 hihetetlen kincset a véletlennek köszönhetően fedezték fel

Szerző:
Szabó Anna
Biztos akad köztetek olyan, aki gyerekkorában arról álmodozott, hogy régész vagy kalóz lesz és rejtett kincseket talál. Sokan szerettünk volna Indiana Jonesok és kalandregények főszereplőivé válni. Nos… vannak, akikkel meg is esett, mert a sors úgy hozta, hogy a legnevetségesebb, legmeghökkentőbb módon, a véletlenek köszönhetően, és a vak szerencse folytán találtak rá óriási összeget érő tárgyaikra, mint amilyen a 10 elképesztő kincs is.

Hárommillió dolláros baseball kártyát fedeztek fel a padláson

2011 februárjában Karl Kissner megtalálta a 700 ritka baseball kártyát, amelyet a nagyapja, Carl Hench gyűjtött, és ki az 1940-es években halt meg. Karl a padlást takarította, mikor felfedezte a dobozt egy fababaházban. Amikor kinyitotta, egy csomó régi kártyát látott, amely nem hasonlított azokra, amiket korábban látott. Ezt a nagy gyűjteményt a szakértők írják le "a legnagyobb, legizgalmasabb talált lelet a sportkártyák gyűjtésének történetében, egy olyan felfedezés, amely valószínűleg milliókat ér."

2011 augusztusában a család elhatározta, hogy eladja a kártyákat a Baltimore-i Nemzeti Sportgyűjtők Gyülekezetének. A szakértők azt mondják, hogy a kártyák 2-3 millió dollárt hozhatnak Karlhoz és családjához.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL