Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 hihetetlen kincset a véletlennek köszönhetően fedezték fel

Szerző:
Szabó Anna
Biztos akad köztetek olyan, aki gyerekkorában arról álmodozott, hogy régész vagy kalóz lesz és rejtett kincseket talál. Sokan szerettünk volna Indiana Jonesok és kalandregények főszereplőivé válni. Nos… vannak, akikkel meg is esett, mert a sors úgy hozta, hogy a legnevetségesebb, legmeghökkentőbb módon, a véletlenek köszönhetően, és a vak szerencse folytán találtak rá óriási összeget érő tárgyaikra, mint amilyen a 10 elképesztő kincs is.

Egy férfi, aki talált egy eredeti Függetlenségi Nyilatkozat példányát egy 4 dolláros képkeretben

Egy férfi vásárolt egy régi, 4 dolláros festményt egy bolhapiacon 1989-ben, Adamstown-ben, gondolván, hogy a keret újra felhasználható. Amikor levette a hátulját, látta, hogy egy összehajtott papír van benne. Kinyitotta a dokumentumot, és nem hitt a szemének, amikor meglátta a 1776-ban kiadott Függetlenségi Nyilatkozat egy eredeti példányát. 1991-ben jelentették be az egyedülálló felfedezést, de a szerencsés megtaláló inkább anonim maradt.

Még abban az évben a kéziratot 2,420 ezer dollárért árverésre bocsátották a Sotheby-ben. Ha az eladó a bolhapiacon szerencséjének tudatában lett volna, akkor soha nem adja el a képet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL