REJTÉLY-MISZTIKA

Ezért ne játssz a szellemtáblával! – 7 sztori, amitől megfagy a vér az ereidben!

Sokakat hoz lázba a kísérteties Ouija tábla, ami mondhatni meghívó a túlvilág részére. Vajon tényleg lehet a segítségével szellemekkel kommunikálni? Beszélhetek az elhunyt szerettemmel? Ilyen kérdések mocorognak az emberekben, amikor végül eldöntik, hogy rászánják magukat és kipróbálják. De az esetek többségében meg is bánják, ahogy ennél a 7 hátborzongató sztorinál is olvashatod.

Összegyűjtöttünk a Reddit nevű közösség oldaláról 7 olyan parás történetet, amelyben a felhasználók a szellemtáblával történt tapasztalataikról mesélnek:

Két hét kísértés

A Reddit oldal egyik felhasználója, iamaballsack-ama és egy barátai megpróbálták felvenni a kapcsolatot egy szellemmel. Gyertyát gyújtottak és bekapcsolták a régi rádiót, hogy csak a fehér zajt hallják.

Amikor egy szellem végül reagált, megtudták, hogy Zozo a neve, és onnantól a dolgok rosszra fordultak:

„A planchette folyamatosan váltakozott a "Hello" és a "nem" között. A rádió sikító hangot bocsátott ki, egy csomó tárgy esett le a hűtőszekrény tetejéről. A gyertyák kialudtak, és a házban élő macska is nyugtalan lett. Furcsa tevékenységek történtek a következő két hétben.”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL