REJTÉLY-MISZTIKA

Ezeket tartják napjaink 5 legmegbízhatóbb UFO-észlelésének

2017-ben számos hírszervezet feltárta egy olyan program létezését, amelyet az Egyesült Államok kormánya finanszírozott, hogy azonosítatlan repülő tárgyakat vizsgáljanak 2007 és 2012 között. Ez a titkos, 22 millió dolláros program azonban nem az egyetlen volt. Állítólag az amerikai kormány ma is aktívan kutatja az UFO-kat. Megmutatjuk a 21. század legmegbízhatóbbnak tartott UFO-észleléseit.

Vizsgáljuk meg a 21. század legmegbízhatóbb UFO- észleléseit:

1. A New Jersey-i autópálya feletti fények (2001)

2001. július 14-én a New Jersey-i autópályán a sofőrök valami furcsát láttak az égen. Körülbelül 15 perccel éjfél után, csodálkoztak a furcsa narancssárga és sárga fény láttán, ami V formációban repült az Arthur Kill Waterwayen a New York-i Staten Island és a New Jersey-i Carteret között. A Carteret-i Rendőrség hadnagya, Daniel Tarrant volt az egyik tanú, valamint más környékbeli lakosok.

A légiforgalmi irányítók kezdetben tagadták, hogy bármilyen repülőgép, katonai sugárhajtású repülőgép vagy űrrepülő okozta volna a titokzatos fényeket. De később kiderült, hogy a New York-i Szövetségi légi irányítás radarinformációkat kapott, amelyek megerősítették az UFO észlelését aznap.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL